Es-er Kızlar hastane odası için ne yapıyorsunuz? Benim aklımda gelenlere bebek çikolatasın ve kolanyo ikram edip hediye olarak ta kokulutaş küçğk şişelerdenkolanya ve butik kurabiyelerden vermek istiyorum. Yoksa bunları mevlüdün de mi yapmak lazım?
Semaselcuk Es-er aslinda cok hos ama sadece ozeller de yapılıyor diye biliyorum. Ve o an insan telasli oluyor kim hazirlar bilemiyorum😂
GlinDirim Kbr Allah nasip ederse bende özelde yapacağım doğumumu ama bizimkinde sadece kapı süsü var hosgeldın bebek dıye bır de yatagın basında bır yazı var hosgeldın bebek dıye balon fılan yok😏
GlinDirim Semaselcuk Evet ama normal doğum istiyorum süsleme pek mümkün olmayabilir 😂 ne zaman geleceği belli olmadığından
Damla________ Bence önceden hazırlık yapmayın emin değilseniz belki çok kişi gelmeyecek gelen olursa eşinize talimatı verin getirsin iki çikolata kolanya yeter😅
Damla________ Es-er yanı şahsen ben onu yapmicam etrafımda beni bekleyenler düşünsün annem olur kaynanam olur eşim olur benden doğurması onlardan ikramlık