Azr benim de kayınpederim narsist. Tanıdıkça şahit oldukça çok fazla şaşırdım nasıl bu kadar olabilir diye. Eşi ve çocukları için çok üzülüyorum.. çok şükür bize sirayet eden bir tarafı yok.
boşanma kararı ciddi bir karar olduğu için boşan boşanma gibi bir söylemde bulunamam. Nasıl tükenmiş ve özgüveninizi bitik hissettiğinizi inanın anlıyorum. Önce kendinizi toparlayın ve psikolojik destek alın. Siz toparlanmadan hiç bir şeyin faydası yok. Eşinizle ilişkinizin detayları bilinmeden yorum da yapılamaz ama onun da profesyonel yardım almasını sağlayabilirseniz düzelme kaydedebilirsiniz. Yüzüne sen narsistsin demek faydasız asla kendisi için bunu kabul etmez inanın, evliliğiniz için olacağını düşünerek başlayabilirsiniz. Önce çift olarak alırlar sonra teke döner belki devam ettirir. Narsist yapı maalesef Türkiyede çok rastlanabilir bir kişilik bozukluk. Herkeste derecesi farklı olabilir. Şunu bilinki düzelme kaydedilebiliyor ki biz bunu profesyonel destek olmadan bile başarabilmiştik. Ama önü alınmazsa da maalesef kapanmaz yaralarla dolu bir ömür olabilir. Her ikisine de şahit olmuş biri olarak söylüyorum umarım toparlanabilir ilişkiniz her şey gönlünüzden geçtiği gibi olur