Burcu-2910 cnn34 ovulasyın testiyle anlayabileceğin bişe tam net şekilde canım hamile kalmayı kolaylaştıran günler
cnn34 Burcu-2910 yok program kullanıyorum ben 🥰 önceki gebeliğimde böyle olmştu güveniyorum programa ben
cnn34 Burcu-2910 adet günümü benden iyi biliyo 😁 günü gününe tutuyo bazende bir gün gecikme olabilir diyo bir gün gecikme oluyo gerçektende
Sureyya1 Burcu-2910 kendimi yukseltmeye calisiyorum ama bilemiyorum nasib diyorum ama sonrada uzuluyorum degisik bi haleti ruhiye icerisindeyim cevrenin etkiside var malesef hayirlisi Rabbim buyuk ne diyim
Burcu-2910 Sureyya1 aynı şeyleri bende yaşıyorum adet tarihine kadar sayılarla test yapıyorum olumsuz çıktığı halde umutsuz olmamaya çalışıyorum ama kendimi yıpratıyorum sadece başka bişe değil rabbim yüzümüze baksın inşallah
Sureyya1 Burcu-2910 insanin kendi elinde olan bir sey degil ki psikoloji oyle he tamm dusunmeyecegim artik diyoruz ama yapamiyoruz aklimizdan atamiyoruz malesef. Amin insallah
Burcu-2910 Sureyya1 canım ben onu hiç yapamıyorum 😀kafama takmıyorum diyorum olmuyor bide 2 defa kürtaj oldum o yüzden çok korkuyor ve çok istiyorum
Btlcm Bende 4 nisanı bekliyorum 🥰 yumurtlamadan kaç gün sonra test yapmalıyız kızlar bilginiz var mı ? Ben bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama gününü yakaladım 🙈