6107 Hanımlar merhaba, Covid döneminde Alibaba ve Aliexpress’ten alışveriş yapan var mı acaba ? En son Covidden sebeb gümrükte ürünlerin ülkeye girişi yasak demişlerdi.
fethiyeli48-48 6107 eşim sipariş etti ülkeye geldi diyor ama daha elimize ulaşmadı kuzum bakalım gelirse yakında haberdar ederim
drn05 6107 eşim sürekli yapıyor, ateş ölçer aldık en son bekliyoruz bakalım bu hafta elimizde olcak inşallah :)
fethiyeli48-48 058elf gümrük ücreti hala var galiba ama sipariş verirken eşim ödememiş kargo da mı ücret isteyecek bilmiyoruz
[silindi] 6107 önceden bişeyler alıyordum cok kaliteli değil ama uygun fiyatkuydı şimdi gümrük vergisi fln eklemişler fiyatlar uçmuş Bi tane bebek çantası begendim çok güzel 150 liraymış alıcaktım ama Bi baktım kargo parası 60 lira çok çok fazla bence vazgectşm almadım o fiyatlara burda daha kaliteli Bi çanta bulurum
Gullll35 Bsraao evet 2 pille çalışıyor yaklaşık bir aydır kullanıyorum çok güzel akşamları açıp dinliyoruz ailecek 😂 jel sürmek gerekiyor aynı ultrason gibi onun icin de lieracın çatlak önleyici jelini sürüyorum ses çok netleşiyor