Serendipity ben iki tür ameliyyat geçirmiştim. İlk hamileliyim çok iyi geçmişdi. Normal doğum olmalıydı. Doğum zamanı tam açılışı beklerken cift zamanından önce koptuğu ve şiddetli kanama olduğu için acil sezeryan olunmuşdum. Hiç beklemediyimiz durum olduğu için psikolojik olarak hiç hazır deyildim.
- ameliyyatda tamamen uyumuşdum. Hiç tavsiye etmem. Uyanmak çok çok zor olmuşdu. Her uyandığımda bebeğimi sormuş sonra unutmuştum. 3 gün böyle bulanık geçti. Her gün günde bir kaç defa uyandığımda sordum ve unutdum. Çok zordu. Kızımı getirdiklerinde sanki benim değilmiş gibiydi. Hiç bir şey hiss edememişdim.
- ameliyatım planlı şekilde spinal oldu. Çok memnun kaldım. Bebeğimin dünyaya gelişini gördüm. Çok duygulandım. Hiç bir ağrl falan hiss etmedim. Ne ameliyyat zamanı, ne de sonrası. Rahim toparlandığında küçük bir ağrı oluyor tabii, ama bu normal doğumda da oluyor. Dikişlerim çok çabuk iyileşdi.
Şimdi 3.hamileliyim. Normal mi, ameliyatla mı olucak henüz bilmiyorum. Ama şimdi daha hazırlıklıyım ve 2. Hamileliyimdeki gibi sakinim.