Minnosunannesiii Minik_kalplim_ 33 olduk hala ne beşiğimiz ortada ne baska bişi kararsizliktan hiçbirşey yapamıyorum alamıyorum delirecem
[silindi] Minik_kalplim_ ben kayseri ermodadan almıştım çokuygun tabi istikbal kalitesi beklemeyin orta halli
Merinosunannesii Minik_kalplim_ pierre cardinden aldım canım taksitle 6900 içinde beşik 3 kapılı dolabı şifonyer yatak cibinlik uyku seti var
Minik_kalplim_ Minnosunannesiii oda yapsam mı diye de kararsızım vallahi bi diyorumki benim odamda yatacak zaten bi diyorum ilk çocuğum yapim 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Minnosunannesiii Minik_kalplim_ bende aynısı birde ben kendi evimde kalmıyorum köyde konteynırda kaliyorum birde beşiği annem alacak kullanmayacağım birşeyi alio eve koymak ne kadar mantıklı ki ee beşik konteynıra olmaz ufak birşey lazım anneme ufak al diyorum oda ayip olmaz diyor baza al diyorum bazayi büyünce beğenmez diyo ee şimdi alma sonra al diyorum kavuk etmiyor
yarenyucel Trendyoldan aldım 2500 TL’ye büyüyen beşik 3 kapaklı dolap şifonyer venatto mobilya diye bi yerden selena avangart mobilyanın adı mdf bide sadece kurulumu biz yapacağız bakabilirsiniz
Minnosunannesiii Margaret canım evim merkezde ama eşim tütün işiyle uğraşıyor git gel olmuyor tek başıma kalmaktan hoşuma gitmiyor onla geliyorum kaynanamin evi var ama iki bekar oğlu var rahat edemiyorum istedigim gibi yatip kalkamiyiorm o yüzden konteynır da kalıyoruz
mrsbiyolog Bbutikmobilyadan aldım. Yılbaşı öncesi 3850 almıştık biz şu anda aldığımız takım 4400 olmuş. Çok beğendik biz ☺️
Dilekcnkn Minik_kalplim_ ben allah nasip ederse babyci var oradan almayı düşünüyorum İnstagramda sayfası var ama kendim gidip bakacağım şu an zamanımız daha var ama çoklu paketleri falan var o şekilde alırım bebek arabası puset sepet beşik vs içinde
Asliorc_ Minik_kalplim_ Alfemo kids and teens mağazasından dolap ve sifonyer aldım, 3500₺ https://www.kidsandteens.com.tr/nordic-erkek
Sed22-09 Minik_kalplim_ ben internetten aldım baby darling diye bir siteden yavrulu yatak dolap şifonyer ve yatağı içinde 2400 tl aldık kurulumunu biz yaptık çok memnun kaldım çok hızlı bir şekilde geldi kargosuda
yarenyucel _Masal_ evet memnun kaldım ama çok fazla demonte olduğu için usta getirip kurdurduk mecburen eksiksiz geldi parçaları falan