ecemmp- Merhaba kizlar tam 22 haftayiz bugun sabah uyandigimda sumuksu yogun kivamda acik sari akinti olmustu silince geldi bide simdi oldu aynisi bu neden olur
Hazal12 ecemmp- hamilelik öğrendiğimden beri var 🤷♀️ İdrar yolları enfeksiyon ile alakalı doktorunuzla görüşün ilaç tedavisine başlayacaktır 🙏
Buketkucuk ecemmp- bende de oluyor bazen hep sarı renkli olmasa bile şeffaf sümük şeklinde geliyor genelde normalmiş sanırım gebelikte böyle akıntılar. Kanlı, kahverengi, yeşil, kötü kokulu, peynir gibi akıntınız olmadığı sürece sorun yok 😌🙏🏼
Nurayademir ecemmp- idrarınızda yanma varsa akıntınız artıyorsa sağlık ocağında idrar tahlili verin derm orda belli olur 😌
Busehnm ecemmp- 31 haftaligim az önce ilk defa yaşadım ben de altıma yapmışım gibi bir islaklik oldu hatta baktım ayni dediğiniz gibi akıntı ama baya koyu şekilde, sanirim enfeksiyonla alakali😑
ecemmp- Hazal12 cok sukur suan agrim yok canim benim ama 2 kere geldi silince bugun her zaman akintim oluyordu seffaf ama bugun sari bide daha kati sumuksu olunca panik oldum
ecemmp- Buketkucuk ya cok tesekkur ederim icim rahataldi aslinda brnimde hep oluyor akintim ama biraz kati sumuksu ve sari olinca panik oldum
ecemmp- Nurayademir idrarimda yanma yok cok sukur akintim da fazla degil ama yogun kivamli olunca sormak istedim tesekkur ederim :)
ecemmp- Busehnm sanirim insallah kotu birsey degildir haftaya gidicem doktoruma sorup size de haber veririm insallah tez gunde atlatiriz rabbim sagligimizi versin