Rabiiakaradas Merhaba annelerr. Cinsiyetlerinizi öğrendiniz mi? Hamileliğiniz nasıl geçiyor şikayetleriniz nelerr bu aya kadar kaç kilo aldınız? Ve en önemlisi bebeklerimiz nasıllar ❤️
Toprak0805 Rabiiakaradas merhaba canım 5 aylık hamileyim kızım olucak İnş gelişimi iyi diyor doktorum hala kilo almadım ve karnım yok 🤷♀️hareketlerini hissedemiyorum hala onu cok merk ediyorum
gulin-35 Rabiiakaradas 11.haftada ogrendım erkek gelıyor hersey yolunda sımdılık bakalım uc kılo aldım besbucuk aylık hamıleyım
Animes Rabiiakaradas merhabalar ben 17. haftamdayim maalesef cinsiyeti öğrenemedik benimki biraz keyif düşkünü çıktı 🙈 çok şükür ki ne bulanti ne kusma ne de başka bir zorluk yaşadım sanki hiç hamile degilim gibi🙏 56.2 kilo ile hamile kaldım suan 58.9 kiloyum Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi dünyaya getirmeyi nasip etsin
Fersah Rabiiakaradas merhaba 17 haftalığız. Cinsiyeti 12+3te öğrendik oğluşum olucak İnş 🙏💙 karnımda bir gerilme hissi var hafif rahatsız eden, birde yemeklerden sonra uyuyakalmak malesef engel olamıyorum küt diye gidiyorum 🤭 ara ara burun kanamam ve yine zaman zaman baş ağrım oluyor. 55 kiloyla gebe kaldım hala aynıyım.
Bebissu 18 haftalığım, 16.hafta da kız olduğunu öğrendik. Zayıfsın baskısı ile 4 kilo aldım 🙈 bundan sonra dikkat ediyorum ayrıca yürüyüşlere başladım, yürüyüş önemli!
Teacher-mom 19 haftalığım cinsiyetimiz erkek pelvis kaslarda fena ağrı var yatakta dönmek işkence bilmiyorum yaşayan var mı rahim büyüdüğü için normal diyorlar
tosbiginannesii 21 haftalığız 14.haftada cinsiyetin kız olduğunu öğrendik hala bulantılar devam ediyor ara ara şimdiye kadar 2 Kilo almışım kusma harici derdim yok şükür 😌
mavisevdasi Rabiiakaradas ay şükür iyi geçiyor gelişimi de iyi oğlum olucak diyorum ama o kadar aklımı karıştırdılar ki 13. Hafta öğrendim diye erken falan diyolar bilemiyorum artık😂
Fersah mavisevdasi benim değişmedi canım. Geçen gittiğimde yine gösterdi. Kesin yani dimi dedim alışveriş yapabilirsin dedi ☺️ bir daha söylemedi mi doktorun?
BegumIscanTunc Rabiiakaradas 18. Haftada öğrendik cinsiyetimizi sonra 21+1 de detaylida kesinleştirdik doktorumuz%100 kız dedi şuan 22+5 haftayiz
Serpilbb Rabiiakaradas 17. Haftadayım bu hafta bi doktora hiç göstermedi cinsiyetini bi doktorda kıza benziyor ama kesin diyemem dedi belli değil daha 😄 baş ağrım çok oluyor onun harici bütün sıkıntılarım geçeli çok oldu 😊
irorkay Rabiiakaradas 21 haftalığım şu an. Erkek cinsiyetimiz 😍 2.5 3 kilo civarı aldım, her gün hareketlerini hissediyorum özellikle gece. Hatta geçen gece uykumdan uyandım o derece 🤦🏼♀️🤣 onun dışında Bel ağrım ve gaz şikayetim oluyor. Magnezyum ve kalsiyuma başladım yeni olarak. Başka bir şikayetim yok şükür 🙏
Meryem19766 Bende mi bir anormallik var 18+4 haftalığız ilk gebeliğim çok bariz bir şekilde hareketleri hissediyorum özellikle uzandığım zaman pıt pıt minik minik tekmeler ilk gebelikte geç hissedilir diyorlar ama bizim erken başladı 🥰Cinsiyetimiz Kız 🌸
sehri_hzr Meryem19766 ya benimde öyle ilk ama Bayadır hissediliyor 😊alışverişe ne zaman başlıcaksınız
Sedacan 19 haftalık olduk cinsiyet kız dedi doktorumuz ara ara sağ ve sol kasık ağrım oluyor daha haraketlerin hissedemedim çok merak ediyorum inşalalh hemen hissederim 🙏😍