Minik95 Ne kasik agrisi ne bel agrisi var hicbir belirti yok sadece dun akinti geldi ve bugun yogun bir akinti var tesler negatif olsa cikardi ne yapmam gerek sizce adet sökturucu mu almam lazim
Serpilbb Minik95 benim gecikmemin 15. Gününde bile negatifti geç döllenme olabilir yam 1 ay sonra öğrenebildim hamile olduğumu
nuzunismail Minik95 geç döllenme olabilir. Adetiniz düzenli midir genelde ? Ben gecikmenin 15. Günü öğrenmiştim hamileliğimi, acele etmeyin biraz daha bekleyin
Ummumuhammed Minik95 aynı durumdayız canım bende en son 19 Şubat oldum test yaptım negatif çıktı ve hala olmadım
Ummumuhammed Minik95 bilmiyorum ki 🤔 bana kalsa her an olacak gibiyim değişik ara ara karın ağrılarım oluyor bazen hiç olmuyor
Mrvklnc @Minik95 bazen stresten de gecikebiliyır. Ben de hamile kalmadan önce çok strese giriyordum acaba yine adet olacak mıyım diye düşünürken yaptığım stresten geç olduğum oluyordu.
Minik95 Mrvklnc canim stresi birakali baya zaman oldu artik akisina biraktim hic stres yapmadim gelicek diye beklerken gelmedi hep 32 gunde bir gelirdi bazen oluyordu Ama en fazla 1 2 gun
Minik95 Mrvklnc Aynen canim moral bozucu adetim gununde gelde bukadar olmazdim simdi as et sökturucu kullaniyim diyorum herkes kullanma diyor bekliyorum