Gzmmm94k Selam güzel anneler 💛🤩 hamilelik bitiminde kilolar ne durumda oluyor hemen verebilen varmı ben 26 kilo aldımm ve 37. Haftam bitiyorr.. nasıl vericem bilmiyorum kimisi diyor kalıcak kimisi diyor verirsin.. sizler nasıl geçirdiniz bu süreyi 🥰
Silasila Gzmmm94k bende aynıyım şuan 36. Haftamdayım doğumdan sonra kiloları nasıl vericem diye kara kara düşünüyorum 🤷🏼♀️ Şimdilik planım Koşu bandı alıp evde spor yapmak ve diyet 😂
Hazal12 Gzmmm94k 31 hafta 15 kilo aldım 🤣🤣🤣🤣 bakalım nasıl vericez Allahtan eşimin spor salonu var bu devirde spor salonunada para yetiştiremezdim yoksa 🤣🤣🤣
limonluchescake Gzmmm94k canım benim em son derdin kilon olsun☺️ Diyetisyenim. Öyle kolay gidiyor ki doğum kilolari emzirirken. Simdi hic canını buna sıkma❤️🌸 cok abartmadiğin sürece gönlünce ye iç💕
Asyakuzusu Gzmmm94k Yani bünyeye göre değişir. İlk gebeliğimde 56 dan 85′e çıkarak 29 kg ile girdm doğuma. Çıktığımda 72 kg dım. 6 ay sonrada 60 kg dım. Şimdi 33.haftam henüz 12 kg aldım.
annelikseruveni Gzmmm94k toplamda 15 kilo aldım doğum yapalı yaklaşık 12 gün oldu 10 kilo gitti bile😊
Yasoo96 Hazal12 oyle demee 😂 bi spor salonumuz olsaydi hersey cok farkli olabilirdi. Tek basina mukemmel motivasyon kaynagi 😂