Galiba bu da benim başıma gelirdi. 31. Haftadan beri her hafta acilde bi serum bi iğnem vardı. Yine öyle bi akşam zannettim ama yok değilmiş😂 37+5 (17 Mart) öğleden sonra kasılmalarım başlamıştı, ben yine yalancı sancı ve bakteri sancısı diye dinlendim. Dinlendikçe geçti eşim geldi yemek yedik, meyve yedik süt içtim saat 11 yok bel ağrısı adet sancısı geçmiyor. Vardır bi hayır yavaştan hazırlamıştık akşam bi gidelim yine dedik. 12 olana kadar benim kasılmalarım 5dk bir e düşmüştü bile. Tam olarak anlamam da 1′i buldu. Bastı mı beni bi uyku 😴 ama nasıl anlatamam eşim kalk gidelim diyo, ben bana dokunma bırak uyuyayım. İyi ki bırakmamış, nts’ye bile gerek kalmadı ebem karnıma dokundu ve yatışını yapıyorum dedi😂 şok oldum şok 😳 hani soruyoruz ya birbirimize şunu bunu ne zaman yapalım diye, son 5 haftada her şeye hazırlıklı olmak lazım. açıklığıma bakıldı hemen açılma vs yok zorunlu sezaryen olacaktım zaten 26 marta gün almıştık 18 Mart oldu 🚀 bu arada da çatımın basık olduğunu öğrendim. Hemen prosedürler falan tamamlandı burayı hızlı atlıyorum çünkü Allah medicalpark Göztepe’nin ameliyat ekibinin eline düşürmesin, can sıkıcı.
Neyse saat 02:59 da bebeğim gözlerini açmış dünyaya🤩 ben genel anestezi oldum, eşya falan almamıştık yanımıza eşim eve koşmuş almaya falan derken tombik yanaklı çirkin bi şey verdiler kucağıma, ama nasıl güzel, nasıl harika bi şey kucağıma alınca anladım anneler 🤌🏻 Bu arada nişanım da doğumun ertesi günü geldi 😂 yani 0 açıklık ve 0 nişanla doğum yaptım diyebilirim 😂 Şimdi 10 günlük oldu yavrum, ben de 10 günlük lohusa anneyim😴 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻