Mom850 Ovülasyon testi kullanmadan 1 adet bittikten sonra 1 ay boyunca 2 günde bir iliski olsa hamilelik şansı yüksek midir. Belki de testden sonuc alamıyorum kaçırıyorum belkide. Ve adetim düzensiz. Kilo da var
058elf Mom850 ovulasyon takibi yapmadım 2 günde bir ilişki denedik adet günüm gelene kadar, Rabbim nasip etti oldu ☺️ Pkoluysan kilo vermeni öneririm adetin kaç günde bir oluyo
hill1- Mom850 Mom850 kadın doğuma danışaan daha net bilgi verebilir ama diyetisyenle görüşmen iyi olabilir. Adet düzensizliğin kilo ya da polikistikle alakalı olabilir. Adetin 7 gün sürüyorsa 10. Gün test yapmaya başlamalısın. Çift çizgi gördükten sonra da devam etmelisin. Ayrıca her ay farklı günde olabilir yumurtlaman her ay ovülasyon testi yapmalısın.
asilannesii Mom850 canım bende senin gibi ovülasyon kullanmadan 2 günde bir ilişki deniyorum. Doktor öyle demişti. Ovülasyonda biraz şartlanma oluyor bence. Bende de kilo problemi var ama adet düzensizliği yaşamadım hiç.
Mom850 058elf adetim 4 5 ayda bir olursa oluyor yoksa söktürücü kullanıyorum ama ilk kez geçen subatta oldum ve bu ay oldum yeni bitti
asilannesii Mom850 üçüncü denememdeyim canım. 2 nisan adet günüm. Bakalım çift çizgi görebilcek miyim? Ama doktor 1 yıl denemen lazım dedi. 1 yıl sonrasında olmazsa görüşelim dedi.
058elf Mom850 soğan kürü dene canım İbrahim saraçoğlunun tarifini, arkadaşımında düzensizdi gebe kaldı. Bi de kilo vermeni öneririm