Tansu Bugün şeker yüklemesi yaptırdım 50 Gr doktor sekerimin yüksek çıktığını pazartesi 100 Gr yapalım dedi korkuyorum bebeğe bişey olmaz demi yoksa yaptirmamalimiyim kararsızim fikir verirseniz sevinirim
Gzdylcn Tansu kaç çıktı? Benimki tam sınırdaydı ikinciyi yaptırmadım, direk diyetisyene gittim neler yememem gerektiğini öğrendim ve her gün sekerimi ölçtüm. Şimdi ara ara ölçüyorum.
MiracAlpinveUmutunAnnesi Tansu yani şeker ciktiktan sonra bidaha yapmayı ilk defa duydum canm normalde şeker çıktıgında direk diyet vermesi gerekmiyo mu tecrübeliler daha iiyi bilir tabi
Tansu @MiracAlpinveUmutunAnnesi bende anlamadım ya daha yüksek olanını içmem gerektiğini söyledi bende kararsız kaldim bunu bile tereddütle yaptirmistim zaten
MiracAlpinveUmutunAnnesi Tansu bence yaptırman iyi olmuş şekerin yuksek ciktigina gore gebelige bagli diyabetin olabilir diyet veriliyo diye biliyorum ben ama doktorun daha iyi bilir tabiki
Tansu MiracAlpinveUmutunAnnesi bebeğime şeker yüklemesnn bı zararı olur diye korkuyorum sadece yoksa bu kadar tereddüt de kalmazdı ilk çocuğum