zuzu92 Günde 3 litreye yakın su tüketmeye çalışıyorum acıktıkça kuru yemiş tarzı yoğurt veya sütle açlığımı bastırıyorum henüz 11+5 im. İlk hamileliğim. İçinizde daha tecrübeli bayanlar sizler kontrollü kilo alımına nasıl dikkat ettiniz ? Paylaşırsanız sevinirim sevgiler 🌿♥️🥰
Selviinurr zuzu92 paketli gıdalar, asitli içecekler evde yapılan tatlı hamur işi dahi yemiyorum 62 kiloyla hamile kalmıştım şimdi 58 kilodayim. 15 haftalık hamileyim
[silindi] zuzu92 Vallah herşeyi yiyyorum ama az yiyyorum. Gün içindede meyve, kuruyemiş tarzı şeyler atıştırıyorum. Dondurmada yiyyorum, çikolatada yiyyorum ama azar azar. Sadece su, sade soda, süt, ayran içiyorum 😊 hiç Kilo almadım. 15+6 haftalığım
Hamileadayibiranne Kusarak bu zamana geldim diyebilirim 🙈 Hamile kalmadan önce 57 kiloydum şimdi 59 kilo oldum 17+3 🌸
Gmzclb Sucuk salam sosis pastırma asla yemiyorum. Kutu meyve suyu asitli içecekler içmiyorum. Eşim içerken canım çekerse bi yudum alıyorum o kadar. Makarna ekmek tatlı pilav yiyorum ama çeyrek porsiyon. Su ayran çok içiyorum sulu yemek yiyorum. Taze meyvemi salatamı yiyorum.
34_21_23 zuzu92 23. Haftada bi tartıldım 8 kilo almıştım, hemen beyaz ekmeği hamur işini tatlıyı abur cuburu asitli içecekleri kestim. Geri kalan normal yememe devam ettim. Şuan 30. Haftadayız hala 8 kilodayım
Kubraylmz0 Ben de az yiyorum ama çok hızlı kilo alıyorum bunu yaşayan var mı abur cubur hamur işide tüketmiyorum 26 haftaya geldim 1 ayda 3 kilo aldım hiç normal gelmiyor
Kumral5 Bende 17 haftaya girircem yarin 2bucukkilo aldim canim tatli tuzlu hamurisi hep boyle şeyler istiyor yiyirum valla ne yalan söylim 😞acikinca midem cok bulaniyor bende o an nebulursam yiyorum biraz ceki duzen vermeye calisicam insallah kendimi toparlarsam