Esra004 Msd26 Merhaba prematüre hemsiresiyim dedinizde bende 9 gün ünce erken doğum yaptim 29+4 düm 9 gündür bebeğim küvezde 😔 1kilo 450 gram doğdu 3 4 gün önce bebegimi gormeye gittigimde dr dedi 200 gr vermiş daha 2 ay kalacak orda bebeğim. Acaba ne zaman çıkartırlar kilosunumu bekleyecekler bebek emdiği zaman mi cikaracaklar 😔😔 daha yeni 2 gündür anne sütünü veriyorlar Lutfen bi bilginiz varsa bana söyleyin 😞
Hayla34 Gizem957 benim de yüksek çıkıyor evde 13 lerde hep 13 9 çıkıyor hastaneye gidince ne oluyorsa 17 yi bile gördü doktor çok panik yaptı baş ağrısı ense ağrısı var mı dedi hiç ağrım yok hemen dahiliye ye gönderdi gittim. Orda 15 çıktı tahlil kan Felan verdim protein çıkmadı iyi bir şey dedi ilaç vermedi ama takip et dedi 10 gün sonra tekrar gittim 28 hafta olduk yine 15 çıktı doktorum bu sefer kardiyolojiye gönderdi holter taktılar aynı şekilde 2 gün önce. Değerler biraz yüksek çıktı ama baş ağrım ense ağrım yok kardiyolojide sordu yok dedim şimdilik ilaç vermek istemiyorum tuzu kes her gün yarım saat yürü dedi diyet yap dedi. 10 gün sonra tekrar görecem dedi. İlaç neden başlamıyorlar bende anlamadım. Ama protein çıkmasıyla idrarda korkmayın. Protein çıkınca gebelik zehirlenmesi oluyormuş
Bademmmm Hayla34 bende tıpkı sizin gibiyim hastanede direkt 15 lerde çıkıyor sakinleşince düşüyor bende de idrArda protein çıkmadı birsey olmasından çok korkuyorum burda 15e çıktı tansiyonum be direkt bebeği aldılar diyorlar bebimde cıkıyor 15 lere o zaman ne olacak diyorum acaba onların ki farklı mı bizden bizimki si korku panikle olan birsey mi
archmom Gizem957 suan 32. Haftadayım ama bunu bana 28. Hafta sonunda söylemişti canım . O yüzden endişelenme 🙏🏻🙏🏻🥰🥰
Hayla34 Bademmmm Bademmmm benim 15 haftadan beri hep öyle yüksek çıkıyor. Takip et diyorlar 28 haftaya kadar geldik gelişimi falan da iyi dedi doktor hatta önden gidiyormuş 5 gün. Ama tansiyonım hastane de hep yüksek heyacan mı yapıyoruz ondan mı yükseliyor bilmiyorum. Protein çıkmadı holter de takıldı yükselmiş akşamları dedi doktor ama ilaç vermedi yürüyüş diyet 10 gün sonra tekrar görecek umarım hepimiz sorunsuz bir şekilde atlatıp sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimize
Bademmmm Hayla34 iyice korkmaya başladım bende 37. Haftaya girdim bu hafta kontrole gideceğim tansiyon ölçecekler yine biliyorum Yüksek cıkıcak korkuyla gidiyorum çünkü ya derlerse direkt bebegi alalım diye sadece tansiyon çıktı diye hemen almazlar önce kan idrar bakarlar herhalde
Melekyilldiz Gizem957 Canım Allah izin verdiği sürece tabi ki Yaşar. Yani günümüz teknolojisi ne kadar ilerde ki çok fazla örneklerini görüyoruz biliyoruz ama bence bunun öncesinde senin kendine ve bebeğine inancın olmalı diye düşünüyorum. Düşüncelerimiz hayatlarımız olur. Güzel düşünelim güzel olsun. Sevgilerimle🌼
Hayla34 Bademmmm aa sizin baya ileri haftanız hiç korkmayın 37 çok iyi bir hafta neden korkuyorsunuz ablamda 34 haftalıkken doğurdu küveze bile girmedi bebiş maşallahı vardı
Bademmmm Hayla34 ben daha çok sezeryan anından korkuyorum orda yanlış giden birsey olur ve bana ve bebeğime zarar gelir diye Allah korusun tel korkum suan o çünkü aşırı aşırı paniğim korkudan öldürürüm kendimi engel olamıyorum kişiliğim bu
rmeysaa12 Bugün 5 iz doğurmuş bir kadının videosuna denk geldim. Umut Allah’tan olunca 5 ide aylarca kuvezde yaşayıp, şu an hepsi 2 yaşına girmiş.. Umudunuzu yitirmeyin. Ve asla yok yaşamaz felan diyenleri takmayın. Rabbim bilir.
Bsmlh Anne_adayi33 tabıkı bebek ısterse dırencı kırabılır tekrar koyabılır dedı doktorum çok sıkı takıp ile ilerledik biz
_sumeyyebedir7_ [silindi] bebeğin durumuna bağlı teyzem çok ağır prelamksi krizi geçirdi o yuzden bebekler etkilenirse diye birde ikizler ve çok küçüklerdi 600 gr anca toparlandı 3 ayda o yuzden öyle oldu oğlumuz 2.5 ayda kızımız 3 ayda eve çıktı
Bsmlh [silindi] hayır her bebek farklıdır canım iğne yapıldımı bak gece H doğan bebek vardı doktorumda iki iğne yapmıs 3 günde annesindeydı ama benım riskim var bana rahat bu bebek 15 gün kalır diyor
Melis1234 Gizem957 Dün gece 16.9 gördüm ben sıfır tuzsuz yiyorum alfamed kullanıyorum ama gene aynı dusmuyo seni o kadar iyi anlıyorum ki korkunu ama stres yapınca firliuo zaten Allah büyük rabbim ne demisse o olur inşallah şifa bulursun🤲🤲
Bsmlh Melis1234 stres cok etkili 3 ay olcak diyet yapıyorum şeker yükselme görmedim 2 gün yaşadığım stres şeker uçuyor