Kelebekkk Kızlar gün boyu aşırı bel ağrısı çektim, şu an hâlâ ağrı var belimde ama kasıklarımda ağrı yok. Doğum sancısı değildir dimi gitmeli miyim? 36. Haftadayim bu arada.
Nurem Kelebekkk bende şurda bir kenardan takip edeyim 🙈 Bende 35 haftalık hamileyim önce bel agrısı başladı sonra karnımın üst bölgesinden kasıklara doğru vuran bir sancı oldu 10 dk filan sürdü ağladık resmen sonra geçti . Yalancı sancı diye düşündüm ama 🤔
Didtas Kelebekkk Doğum sancısı belde başlayıp kaşıklara ve karna yayılır düzenli aralıklarla gelir ama şüphen varda bekleme
Kelebekkk Nurem benim de gün içinde karnımda belimle eş zamanlı ağrılar oldu ama düzenli değildi. Ama bel ağrım geçmedi, birkaç defa bıçak saplanır gibi sancı girdi. Ama gün sancıları galiba bunlar canım ya.
EsraElms 36 yım bende İki gündür agrim var alt tarafta bide belmde ve çok sertlesiyo taş gibi karnım resmen korkmustum bu akşam gittim nst ye girdim 20 nin ustune çıkmadı bide sıfır açıklık yorulduysan olmuştur dedi dediği gibide temizlik falan yaptım bayram geliyor diye ondanmis
Kelebekkk EsraElms ben de temizlik yaptım biraz da ona bağlamıştım zaten. O yüzden demek ki. Sağ ol canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Kelebekkk Didtas düzenli değil ve de kasıklarımda olmadığı için gitmedim. Ama bel ağrısı gecmeyince tedirgin oldum.