Gizemgizem iyi geceler kizlar 2 haftadir geçmeyen agrilarim var. sag tarafta tam ic camasiri çizgisinin oldugu kisim ağrıyor. doktoruma ilettim parol ic diyor ama hiç fayda etmiyor. magnezyum da iciyorum hic etkisi olmuyor. yatakta ne dönebiliyorum ne kalkabiliyorum yeri geliyor wcye bile gidemiyorum. baktim varise benzer bir sey yok sislik morluk yok neden olur hic bir fikrim yok yardımcı olur musunuz lütfen
znurstnKaraca Gizemgizem inanırmısın aynı yer aynı şekilde benimde ağrıyo yatakta dönerken bile ağrıyo doktoruma söyledim bebek büyüdüğü için baskı oluyor bu haftalarda normal dedi 😔30.haftamızdayız siz?
Pasaannesi Gizemgizem 36. haftamdayım aynı şikayet bendede var geçmeyince korktum birşey olmuştur belki diye doktorumu aradım hastaneye gelmem gerekirmi diye normal dedi kanaman veya suyun gelmediği sürece sıkıntı yok dedi
Gizemgizem znurstnKaraca ben de 31 haftaligim 29dan beri ayni şeyi yasiyorum sy an bile yatakta saga sola dönemiyorum donerken canim cok yaniyor:( size de yapilicak bir sey yok mu dedi doktorunuz
Gizemgizem znurstnKaraca benim hic fayda etmiyor sali yine gidicem doktora bakalim ne dicek gerekirse doktorumu degsitiricem bi baksin iyice muayene etsin ne agrisi bu :/
SedaOzbier ahh ahh 36. haftamdayım, o ağrılar beni mahfetti.. artık belim de çok ağrıyor sanki kemiğim kırılacak gb oluyor yatakta dönemiyorum.. bel ağrım koltuktan kalkarken ve yatarken yatakta oluyor, ama o kasık ağrısı oraya yerleşti, iki tarafa birden ve artık özel bölgem düşücek gb ağrıyo.. alıştım sanırın
SedaOzbier ha bu arada çok normal diyor, bu ağrılara alışmamız gerekiyor kolay değil çocuk taşıyoruz.. bence abartmayın, doktor her ağrıyan yer için ilaç vermez vermemeli de
Gizemgizem SedaOzbier ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum yuryemiyorum ve fena bir agri ne bilm daha bu haftada boyle siddetli olmasi normal mi anlayamadm