Hilal70 Devlet hastanelerinde babalar doğuma girebiliyor mu acaba ya da sancı çekerken odaya refakatçi olarak girebiliyorlar mı?
Susamtanem2 Hilal70 İzmir de bildiğim kadarıyla hayır ilk bebegimde sadece 5 dk gelip gördü kızım doğunca normal doğum odaları ayrı olduğu için normal doğum odalarına eş almiyorlar
Nurgullmom Hilal70 Devlet hastanesinde doğuma kimse giremez ama refakatci olarak odada kalabiliyor zaten suan 1 kişi alıyolar odaya. Bende daha doğurmadım ama nirmal yaparsam insallah doğumumu eşimle kalıcam odada
Feyza-nur Hilal70 hayır giremiyorlar çoğu hastane refakatçi bile almıyormus doğum yapan kişilerden hep öyle duydum
Nurgullmom Susamtanem2 Şuan devlet diye düsünüyorum doktorumdan cok memnunum degistirmek istemiyorum boşuna 5bin tl vermek istemiyorum zaten normal olursa özeldede aynı seyi yaşıcam devlettede
Nurgullmom Susamtanem2 Samsun çarşamba devlet hastanesine gidiyorum alper tuğlu doktorum. Doğuma giremiyo yakinlarimdan hic kimae devlete almiyolar. Doğumdan sonra odaya geçince eşimle kalabiliyorum
sunasoysal55 Nurgullmom merhaba hala bu uygulamadamisiniz bilmiyorum ama bende alper tugluya gidiyorum ve dogum hakkinda bilgi verirmisiniz acaba alper bey 38. Haftada fitille dogumu baslatiyormus sanirim normal dogum oyle bisey varmi acaba bilginiz varmı