Havva1995 mumumu hayır değil ben doktora sorduğum da gülmüştü 😁😁 benim yengem doğum yaptı öğünlerini patates kızartması ile geçerdi maşallah sağlıklı bi oglu oldu 🧿👶🏻
Sermec27 mumumu gebelik sekeri varsa zararlı 1 bucuk aydır patatesin p sini agzıma sürmedim ama cok abartmadan haşlama olarak tüketebilirsiniz kızartması iyi değil gebelikte 🥰
Dilekcnkn mumumu genel olarak çok yağlı şeyler zaten iyi değil ama ben yiyorum yaptığım zamanlarda şekeri olanlar yiyemiyormuş bildiğim kadarıyla
Esosun Sermec27 benimde var ama çok arada az az yiyorum 🤷🏼♀️ Mesela bugün çünkü çok severim dayanamıyorum 🥲😅
Gzmm14 mumumu Patates neden zararlı olsun ki porsiyonunuzu güzelce ayarladıktan sonra yiyebilirsiniz. Bende bir şey sormak istiyorum. Canım geçen günlerde ton balığı çekti ve konserve şeklinde alıp makarnaya karıştırdım. Sizde bunun bir zararı var mıdır 🤔
eda2242 mumumu canım herşeyin fazlası zarardır ama pattis gibi güzel bir yiyecekten ne zarar gelir ki😂 zaten millet neler yiyor içiyor bişi olmuyor 🤷 son günlerine kadar pofur pofur sigara içen bile var 🤷🤷
Sofiyamagamedova mumumu ben 3 ayima kadar haslanmis yumurta ve patates yedim patetesi pure yapiyordum icine yumurtani ezib ve sogan bide tere yagi ve tuz guzelce pure yapib ekmeksiz yerdim.