enesra026 Hanımlar sabahtan beri geçmeyen bulantım var hapa rağmen devam ediyor ayrıca istifra da ediyorum sebebi ne olabilir nasıl geçer yardım edin istifra ettikçe karnım kasılıyor maalesef ne yapmam gerek bilgisi olan lütfen acil yazabilir mi
Userkbr enesra026 bende hala ediyorum cnm Malesef hap bile fayda etmiyor geceleri uykudan kalkıp kusuyorum bende 38+3
Serpil-3 enesra026 bugüne kadar hiç kusmadıysa ve şimdi kusuyorsan ki 38.hafta doğum başlamış olabilir yada yediğin bişey dokunmuş olabilir
efruzzz enesra026 bence kesinlikle git cunku istifra acilma ve dogum belirtisi olan cok insan duydum degilse de gebelik zehirlenmesi belirtisi ayni zamanda son zamanlarda cok dikkat edilmesi gerekiyor istifra konusuna diye okudum ustune denk gelince soylim dedim
enesra026 Userkbr bazıları doğum başlangıcı falan diyor sanki acaba olabilir mi kasılmaları da tetiklermi acaba bebeği strese sokarmı bu durum ki
enesra026 Serpil-3 arada oluyor du ayda 1 mesela ama aynı gün tekrar istifra etmiyordum bulantım geçiyordu bu gün bulantım geçmiyor ve 1 saat içinde 2 istifra
mrhbslm Mide bulantıları son haftalarda açılma sebebi ile oluyormus doktorum öyle demişti ve ishal de varsa bebek gelmeden içeri kısım temizleniyormuş. Gidip muayene olmanızda fayda var 😊
enesra026 mrhbslm ishal şimdilik yok istifra bulantı 🥺 bilmiyorum napıcam bir yanım git diyor bir yanım kalabalık bişey yoksa birde boşuna gitmiş olma diyo
mrhbslm enesra026 bende 40.haftadayım şuan doktorum açılma olduğunu söyledi mide bulantım vardı tekrar eve gönderdi sancıları evde karşılamam için, hiç değilse içiniz rahat olur ona göre kendinizi hazırlarsınız 😊
Userkbr Yasmink yaa hayırlısıyla kucağımıza alsaydık Bi an önce 🙂 ben mide yanmasından kusmaktan mahvoluyorum geceleri, 🤦🏼♀️
Yasmink Userkbr benim boğazım yanıyor geceleri hergün değil ama benim perşembe alıncak bebek sezeryan yani sizin ne zaman?