gulelif Bademciklerim şişti hanımlar hamilelikte ne yapilir ne yapilmaz cok bi bilgim yok malesef, daha fazla ilerlemeden ne yapabilirim nasil hizli iyileşmesini sağlarım 😔
HavvaMerve gulelif Ihlamur iç canım ben öyle yaptım çok etkili oldu ilerlemeden geçmişti geçmiş olsun dikkat et 🙏🏼
Findikinannesi gulelif cok gecmis olsun ben boğazıma vikis sürüp sicak havluyla sariyorum eskilerin yöntemi cok iyi geliyor
YagmurAnnesi gulelif bende sadece antibiyotikle geçiyor. Hamilelikte doktor önerisiyle malum 🤷🏻♀️ ama vikis çok işe yarıyor onu sürüp eski bir tülbentle sarıyorum
gulelif HavvaMerve cok tesekkur ederim içiyorum dünden beri ama cok bi değişiklik olmadi zencefil hamilelikte tuketiliyo mu acaba biliyo musunuz bi tanıtımız hamilelikte düşüğe sebep olur demişti doğru mu acaba
Semashbl gulelif bana ilk gittiğim doktor bitki çayı yok sadece suyuna zencefil koyabilirsin demişti ıhlamur içildiğini bilmiyordum 🤷
Semashbl gulelif ben hiç içmedim riske atmamak için sonra gittiğim doktoruma da hiç sormadım açıkçası