NurBanu95 Kocaeli anneleri gittiğiniz memnun kaldığınız özel hastane doktorları ve muayene tarama testi ayrıntılı ultrason ve doğum ücretleri hakkında bilgi verir misiniz 😍🥰
gozde_s NurBanu95 merhaba ben kocaeli özel medar hastanesine gidiyorum ahmet coşkana memnunum muayene ücreti 150 tl detaylı ultrason için prf. dr eray çalışkana gittim özel kocaeli hastanesinde 660 tlydi -medarda detaylı ultrason fiyatı 500 tl -umuttepe kocaeli üniversitesinde detaylı 236 tlydi ama randevu bulmak zor oluyor oraya 😊
Nlfrylmz NurBanu95 Medical Park Yıldız Hanıma gidiyorum. Doğum paketi satın aldık detaylı falan dahil hepsi 7200 tuttu. Normalde muayene ücretini hatırlamıyorum malesef. Ama doktorumuz çok ilgili naif biri herşeyi hakkında detaylı bilgi veriyor.
aannepandaa NurBanu95 kocaelinin neresindesiniz bilmiyorum ama ben izmitte lütfiye ünlüye gidiyoeum. Ve çok memnunum. Güler yüzlü detay detay herşeyi anlatıyor. Yanında doğum koçu damla hanım var. Oda ilgileniyor her sorunuz yanıt veriyor. Normal doğuma teşvik eden çok pozitif bir ekip. İstediğiniz hastanede doğum yapabiliyorsunuz. Özel muayenesi var. Normalde düzcede yaşıyorum. Orada ki doktorumuda çok araştırdım ve çok memnundum. Aynı şekilde lütfiye hanımdanda şuan çok memnunum. 31.haftadan beri birlikteyiz. Şuan 37+2 olduk.
Feyza-nur NurBanu95 gebze özel muayeneye gidiyorum prof dr ergün bilgiçe gidiyorum ücreti 250 tl doğum medar da olucak normal 3500 sezerdan 4000 ( bu ücretlerin içinde oda süsleme fotograf cekimi varmıs paket fiyatı dediler ) ikili testi ergün bey yaptı 100 tl verdik detaylı yaptırmayı düşünmüyorum ama ücretleri ergün bey 600 tl dedi diğer hastaneler medicak park 550 Merkez prime 500 yüzyıl 600
NurBanu95 gozde_s bende tüm gündür Ahmet beyi araştırıyorum muayene ücreti iyiymiş peki doğum ücreti hakkında bilginiz varr mıı
Berna4161 gozde_s @NurBanu95 bende ilk doğumu mu ahmet beyde yaptım şimdi ikinciyide onda yapıcam inşallah. Detaylı ultrason u Adem bey çekiyor aynı hastanede çokta iyi bir uzman kendisi. Zaten Ahmet bey bu konuda müthiş. Doğum sürecinde ise hastaneden ben çok memnun kalmıştım ilgi alakaları gerçekten iyi. Yakınlardaysanız düşünün derim. Bu arada doğum ücreti ilk kızımda 3 yıl önce spinal sezeryan herşey dahil 2100 tl idi. Şuan tekrar herşey dahil 3600 tl.
Feyza-nur gozde_s merhaba birşey sorucam umuttepe ye detaylı ultrason için kadım doguma mı randevu almam lazım yoksa perinatolojiye mi
gozde_s NurBanu95 en son 3200 diye biliyorum ama yanlış olmasın benim özel sigortam olduğu için eşten dolayı ödemeye yapmıyoruz
NurBanu95 gozde_s bende yarın detaylı bilgi alacağım sanırım paketleri varmış doğum fotoğrafı bebek kalça muayene gibi doktordan baya ümitliyim🥰
NurBanu95 gozde_s fiyattan ziyade içime sinen biri olsun ben sormadan sorularımı cevaplasın normal doğuma teşvik etsin gibi gibi
gozde_s NurBanu95 şöyle ahmet hoca için daha çok son dakkaya kadar normal doğumu tavsiye ediyor deniyor onun dışında muayenelerde gayet neşeli biri şaka yapıp takılan bir doktor hatta tabi herkesin nasıl gördüğü değişebiliyor memnun kalıcağınız bir doktor bulursunuz umarım 🤲🏻
kavalci41 NurBanu95 fiyat senin için önemli değilse kesinlikle Lütfiye Hanımı tercih etmelisin asiri güler yüzlü, işinin ehli ,pozitif bir bayan kızımin doğum zamanında tanıştım memnun kaldım 6 yıl sonra tekrar kendisine gittik ayni sıcaklık hic değişmedi
NurBanu95 gozde_s haftaya gideceğim kısmetse öneriniz için teşekkür ederim memnun kalırsam yazarım size de buradan 😍😍
Baloncuk41 Medicalpark Dr.Funda Salihoğlu na gidiyorum cok memnunum cok konuskan açıklamayi konusmayi seven bi doktor ondan hep uzar muayene 😁 bide bi kac baska doktora gitmistim zamaninda aradaki farki anladim funda hanım cok inceliyo ultrasonda her detayina bakıyo bebeğin hep net fotolar verir cogu arkadasim bundan dertli dogru durust ultrason fotosu olmamasindan bide mutlaka aramaya msja döner cvpsız bırakmaz tahlil sonuclarini kendi takip eder arar bilgilendirir maşallah diyim cok severim kendisini 🧿
NurBanu95 aannepandaa ben Yahya Kaptan tarafındayım her yere gidebilirim sıkıntı yok araştıracağım teşekkür ederim öneriniz için sizin kavuşmaya az kalmış maşallah 🥰🥰
NurBanu95 Busra-uzay kaç haftalıksınız ve ne zamandır gidiyorsunuz acaba bir de bu paket fiyatı değil mi?? Çok sordum galiba 😂
Busra-uzay NurBanu95 28+5 haftalığım 2aydır Ahmet beydeyim çok övdüler bide ben normal doğum istiyorum birkaç doktorla görüştüm rahat edemedim ama Ahmet bey hem rahat bir doktor hemde gerçekten gerginliğini alıyor insanın esprili ve gayet konuşkan bir doktor tavsiye ederim . Paket derken bana denen fiyat bu normal yada sezeryan farketmiyor 3600 TL
Bsraceevik NurBanu95 Yaşar çeğile gidiyorum çok iyi bir doktor tavsiye ederim yahya kaptanda kliniği var.doğum ücreti 5000₺
Kbrnrgnc Medicalpark ümit hanıma gidiyorum bende tavsiye ederim çok güler yüzlü bilgili insanın içini rahatlatan bi doktor 😊
Babyyyymother Inci Cavusoglu na gidiyorum izmit merkezde yürüyüş yolunda kendi muayene yeri var hastane olarak da nerede doğum yapmak istersen geliyor cok güzel ilgileniyor her gidisimde bebegimin renkli ultrason görüntüsünü veriyor kan ve idrar tahlillerini gene orda hic hastaneye gitmeden yaptirabiliyorum ne zaman istersem telefondan ulasabiliyorum.Detayli ultrason icinde ozel kocaeli hastanesinde Eray Caliskan a gittim ücreti de 660 TL idi.🌸