Dilekcnkn Irm_brk12 benimde sabahları bulanıyor artık özellikle su içince doktor o yüzden limonlu su içebilirsin dedi kusmamak için uzanıyorum biraz daha kraker ve leblebi ye sabah yataktan kalkmadan önce iyi gelebilir
Es_eskaya51 Dilekcnkn prilam dr kullan ben onun sayesinde atlattim hafif bir bulanti sadece sabah sonra ohh miss oluyor😉
Minnosunannesiii [silindi] benkmde öyleydi en başta iki gün kullandım ama geçmedi doktorum da 4 e çıkardı zaten reçete de 4 e kadar kullanim hakki var diyor
[silindi] Minnosunannesiii benim çok şükür geçti umarım seninde gecer bu arada yarın tam üç aylık olcam ikizler😇❤️
Dilekcnkn Es_eskaya51 bende kullandım ama uyku çok yaptı evde iki tane oğlum var ve okul ders falan derken bıraktım mecburen
Es_eskaya51 Dilekcnkn ilk zaman yapti ama vucut alisinca gecti ben sadece gece yatarken iciyorum belki ondandir bulanti daha zor bendede bi tane var cocuk ama bazen kardesimin ogluna bakiyorum bebis beraber sekerleme yapiyoruz 😉
[silindi] Minnosunannesiii hayır daha belli değil ama eşim ailem falan hep 2 erkek görüyolar rüyalarında 😂