Oozgn Asknn 17 haftaliktim kan tahlili verdim aç karnına. Haftaya tok gel aşını yapalım dediler öyle gittim
Fatma12345 Zehra516 farketmiyo ama aç git çünkü kontroller de yapılıyor tahlil ve tansiyon gibi seylere bakıyorlar aç git sen cnm her ihtimale karşı
Selinavci Zehra516 hayır farketmez sadece tetanoz dan sonra 3 gün duş almak yasak kolun ağrıyabilir (baş dönmesi ateş ve baş ağrısı da yapar) dedi ama bende sadece kol ağrısı oldu o kadar
Es_eskaya51 Asknn 18ci haftada baslaniyor diye biliyorum zaten ilk git sonra onlar soyler ama 18de gidicem bende
gozde_s Asknn ilk dozu 20. haftada vuruluyorsunuz eğer doktorunuz önerirse diğer dozları aralıklarla sağlık ocağı çağırıp yapıyor aç veya tok farketmiyor sonrasında biraz kas ağrısı yapabiliyor
Ddmbcglu Asknn sağlık ocagı bana 20. Haftada demişti ama ben rahatsızlandım diye yaptırmadım 22de olmuştum.
Krtalzyn Asknn iki doz şeklinde 20 hafta ve 24 hafta aşağı yukarı o tarih oluyo erkn vurulanda var geç vurulanda sağlık ocağıyla konuşman lazım
ZehraFiyy Asknn ben 20+1 de yaptırdım doktorum erken yaptırma demişti 2. Dozumuda 27 nisanda yaptıracağım