Minik_mucizem2 Boş gebelik veya düşük sonrası adet görmeden hamile kalanlar var mı aranızda arkadaşlar ?
Pofudukk82 Minik_mucizem2 ben degişim ama eltim kaldı canım kürtaj olalı 1.buçuk aya yakın oldu ama adet olmadı baş dönmesi falan vardı kan verdi hamile çıktı şuan 1 aylık hamile
Asli10 Minik_mucizem2 görümcem kürtaj oldu adet olmadan o ay hamile kaldı doktoru çok kızmıştı ama bi sorun yaşamadı hamilelikte
Pofudukk82 Minik_mucizem2 amin canım çok sagol sende en kısa zamanda saglık lı bir gebelik yaşarsın kucagını boş kalmasın inşallah 🙏
Baloncuk41 Doktorlar bi kaç ay denemeyin diyo hem bünye toparlansın hemde daha sağlıklı bi hamilelik icin kan baya düsüyomuş acele etmeyin bence
Minik_mucizem2 Baloncuk41 insanda kötü bir etki bırakıyor bu durum aklıma geliyor hep anne olmak istiyorum Rabbim ’in izniyle Inş olur . Dua ederseniz sevinirim . Bakalım inş ilk adetten sonra başlamak nasip olur inş
Baloncuk41 Minik_mucizem2 insallah mevlam nasip eder hayirli zamanda sağlıklı olması ve sizin iyi olmaniz herseyden önemli.