huma2018 Burcuydz bende 7 +2 çok aşırı bel ağrım var ve dün çok az çok hafifi peçetem kahverengi oldu ama sonra ter temiz normal akıntım oldu sizce normal mi
Burcuydz minime-baby kız valla bnde hep yüz üstü yatıyorum ya sız nasıl yatıyosunz doktorum ama suan yatabılırsın ama ılerleyen zamanda yatamazsn dedı
DusunceBulutu minime-baby aynıymışız ne güzel :) inşallah sağolun 🙏🏻 yatıyorum ama bir şey oldu mu diye hep merak içindeyim belki yarın muayene giderim.umarım kısa zamanda geçer
Burcuydz Aysnur97 valla bnde hıc bır şey yok suan normal olduğu gıbı sadece karın agrım oluyor arada kramp batar gıbı kalp atısını duydunuzmu🙈
huma2018 huma2018 ve bu ikinci hamileliğim ilki ni hiç bilmiyorum dum ama bu aşırı farklı bel ağrısı halsizlik iştahsızlık mide bulantısı
Essa33 Burcuydz Güzel gidiyor canım şimdilik kasık ağrısı ara ara hafif bulantı bu şekilde senin nasıl ❤️😊
Sanliozge Bugun bizde 7+4 olduk dun kalp atisi icin ilk defa gittik vajinal ultrasyon ilede bakildi kalp atisini duyamadik p.tesi tekrar iste benimle ayni durumu yasayananiz varmi acaba 😔
Patisever Sanliozge ben yarın gidicem daha kalp atışı için. İnşallah duyarız canım bazen geç duyulabiliyormuş canını sıkma 🌸
Eli94 Sanliozge inşallah duyarsınız canım bazıları geç duyuyormuş, bizde duyamasaydık 9. 10. Haftaya kadar bekleriz diyorduk da duyduk çok şükür Rabbim size de nasip etsin inşallah 🙏