_SeymanurSevencan_ Rabbim izin verirse 2 buçuk ay sonra oğlumuz olacak. Babası adını ALPARSLAN ben ise ALİ ASAF istiyorum. Sizce hangi isim kulaga daha hoş geliyor söylerken felan. Yardımcı olur musunuzz :)
milena11 _SeymanurSevencan_ geçen başka bir posta yazmıştım bir öğrenci var anaokulunda Adın ne deyince Aypaştan diyor bir tatlı bir tatlı ama isim ağır bi isim o yüzden bence ali asaf
Symazturk _SeymanurSevencan_ ikisinde çok güzel Alparslan ı söylerken veya yazarken Arslan mı Aslan mı diye karıştırılabilir, Ali Asaf da çok asil bir isim bence bir de Alparslan çok büyük insan ismi gibi geliyor bana ☺️ Ali asaf her yaş grubuna hitap ediyor Tabi yine tercih sizin
Baloglum20 _SeymanurSevencan_ 2020 yılının en çok kullanılan ismi Asaf oldu bacım😬 Benm oğlumda Yiğit Asaf tabi benm haberim yoktu.Önumuzde öyle bir nesil var ki sınıfta Asaf diyince 5-10 kişi burada öğretmenim diyecek😂 Ali Asaf hayalimdeki isimdi ama Yiğit Asaf oldu.Asaf çok güzel bir isim adıyla yaşasın miniğin🥰
_SeymanurSevencan_ mumumu Baloglum20 maşallah rabbim uzun ömürler versin. Ömer ismide hoşuma gidiyor. Ömer alparslan koyma fikride var aklımda. Asaf dedıgınız gibi herkez koydu
fidano Ali Asaf bence Alparslanda hoş ama bana siyasi bir isim gibi geliyor 😊 çocuğun gelecekte nasıl bir siyasi görüşü olacak bilinemez şimdiden 🙈
Durunbigeldim _SeymanurSevencan_ Alparslan bende Alparslan koyucam🥰iki isim sevmiyorum birde benim çevrem asaf dolu ömer asaf yusuf asaf o yüzden çevrede de olmayan bir isim Alparslan
mumumu Durunbigeldim bence de çok güzel ve oturaklı bir isim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
NefesDeniz _SeymanurSevencan_ Ben rüya görmüştüm. Rüyamda birisi kulağıma oğlunuzun adını Ali Asaf koyun demişti 3 kere fısıldamıştı hiç unutmam☺️ Ama bizim ikiz bebeklerimiz ve biz isimlerini çok önceden düşünüp kararlaştırdığımız için değiştirmedik. Ve bence kesinlikle Ali Asaf çok güzel bir isim ağırlığı var böyle kocaman adam olur gibi😇