Um07 Kızlar genelikle yatağa geçince kasıklarıma özel bölgeme çok baskı oluyor yan donsem ağrıyor öte ki tarafa donsem ağrıyor sonra ayağa kalkıyorum wc'ye gitmek için afedersiniz resmen yürüyemez hale geliyorum ne zaman uzansam yada yatmaya kalksam hep böyle. Yaşayan var mı bu durumu 😔 çok acı veriyor
Asli91 Um07 ben yaşıyorum 25.haftamdan beri.Bebeğin başı oraya dönük olduğu için baskı yapıyo.Yatakta sağa sola dönerken bile çok ağrı yapıyo.
Smyy Um07 31+3 um , bende de aynısı olıyo, çok fazla baskı oluyor, sanki karnım aşağıda gibi hissediyorum, doğum yaklaştıkça normal olabilir bence
Deletedmom0067 Um07 benmde oyle oluyor yatakta donemiyorum ama ben sezaryenden hemen sknra hamile kaldim.onda bagliyodum
Sarella Um07 bende 12+4 haftalıgım aynı şeyler bendede oluyor anlattığınız gibi 10 gün sonra randavüm var acaba bendedemi enfeksiyon var biraz tedirgin oldum
Um07 [bilinmeyen] Doktor bebegin aşağı da olduğunu söylemişti 1 ay öncesinden de enfeksiyon vardı ama şuan var mı yok mu bilmiyorum ama diken gibi batıyor şuan wc'ye gitmem lazım afedersiniz yataktan kalkamıyorum o derece çok ağrıyor 😔
SevdenurTirasci Ani hareket yapıyor olabilir misn acaba benımde 2kere oldu sonra fark ettimki yanlış hareketten dolayı olmus
Um07 SevdenurTirasci Aksine çok yavaş hareket ederim biras pimpirikli olduğum için korkarım oyuzden yavaşça hareket ediyorum . Sakınan göze çöp batarmış benim de o hesap oldu galiba
Um07 Smyy Bilmiyorum normal mi değil mi diken gibi batması acı olması ağlayacak dereceye getiriyor beni
Um07 Deletedmom0067 Yinede araştırmak lazım canım ya doktora sordun mu hiç peki ben soracaktım ne yazık ki unuttum
Um07 [bilinmeyen] Normalde çok su tüketen birisi değildim şu 1 aydır 3 litreye yakın su içiyorum. Çarşamba günü kontrolüm vardı doktora sormayı unuttum temmuzun 3 unde randevum 😏
Um07 Derin38 Rabbim dayanma gücü verir inşallah bizlere onlar için değer de işte çok acımasa 😄 6 hafta daha idare edeceğim sonra prensesim kollarımda inşallah 🙏🙏
Tugbaaa Um07 asagiya inmis olabilir benim o zamanlardan beri asagida ama dogum kanalina indiginden beri agrilar artti