Ezgiali Haftaya sezaryen dogum yapacagim allahin izniyle 🙏 ama grip oldum boyle birsey basina gelen varmi ? Korkuyorum bebegime gecmesinden pazartesi doktora sorucam o zamana kadar bekleyemedim 😊
EmelGl 38+1 im bende diil ama arkadaşlarımın başına gelen oldu antibiyotik tedavisi bile gördüler bebeklernde sorun olmadı... ama Gripken narkoz vermiyorlar diye biliyorum, spinal olursanız sıkıntı olmaz sanırım fakat genel anestezi ile almazlar doğuma siz iyileşmeye bakın bian önce
Ezgiali EmelGl ins sorun olmaz yarin doktoruma sorucam bide oksuruk basladi cok fena umarim onunda zarari yoktur tesekkur ederim buarada 🙏
Sengul80 Yazınızı yeni gördüm bende diş için bi post açmıştım sadece bir kişi cevap verdi soruna gelince ikinci doğumumda öksürük olduğu için normal sezaryen yapmadılar uyanırken riskli oluyormuş o yüzden belden uyuşturarak spinal anestezi yaptılar
Ezgiali Sengul80 kaynana yada koca postu acsak dolar burasi 😂 insallah iyilesirim bende biran once hem grip hem oksuruk kendimi gectim bebege bi etkisi olmasin 🤲
Sengul80 Ezgiali canım ben kendi kendime iyileşirim dedim ama olmadı daha kötü oldum ilaç alabilirsin belki doktorun yazar geçmiş olsun canım
Lilith 38+2 olduk.yaklaşık 20 gündür hem bronşit hem de gribim var,doktor antibiyotik verdi kullandim da geçmiyo bir turlü,sürekli öksüruk bas agrisi terleme gözlerim sürekli yaşarıyo,hamilelik degil bunlar beni mahvetti napcagimi ben de bilmiyorm.bu durumlarda bebek te hastalanip solunum sorunu yaşayabiliyormuş doğum sonrası,bakalim nolcak 😐
Ezgiali Lilith bende simdi kotrolden ciktim cumartesi dogum doktor antibiyotige baslatti insallah zarari olmaz ya ☹️
Ezgiali Sengul80 sagol canim kac haftaliksin antibiyotikmi baslatti? Benide bugun baslatti cumartesi dogum insallah iyilesirim bebegede zarari olmaz insallah
Sengul80 Ezgiali 10. Haftadayım yeniyim daha 3. Hamileliğim bu ben ikinci hamileliğimde yaşadım böyle bi olay ilaç kullanmadım o zaman
Hande2017 Benimde bayramda boğaz yanması ile başladı şimdi öksürük ateş basması halsizlik ve burun akıntısı devam ediyor.Allahtan yarın kontrolüm var bakalım nedicek doktorumuz 28Haziran sezeryan günüm umarım geçer hepimizin en kısa sürede🙏🏽
Hande2017 Ezgiali Yarın doktor kontrolüm var sormadan bsey almadm ılık ballı süt idare ediyorum bakalım artık yarın ne dicek doktorumuz
Ezgiali Berry83 merhaba , kusura bakmayin yeni gordum evet dogum yaptim bugun 9. Gun oldu cok sukur siz nasilsiniz 😊