1boy1girlmom_ Gkcgkc zaman kramplar olamasa geciyor ama gece krampları cok kötü yapiyor 36+2 deyiz bizde …. bakalım bebislerimiz ne zaman katilacak aramiza 🙂🌼🤰
Sahnur 36+2 yiz ama doktor henüz gün vermedi doğum için yarın gidicem inşallah 😥inşallah kilosu boyu iyidir🙈henüz 3 kilo olamadık sizlerin nasıl hanımlar 😇2600 dük yarın kaç olucaz bakalım 😇
Sahnur Hatice68 inşallah olmustr benim bebeğim olmamış ya hiç kilo almams nedense😔doktor normal dedi ama
Yigitkeriminannesi Gkcgkc 36+2 deyim çok şükür her şey yolunda oğluşum kıpır kıpır sadece çok ağırlaştım aşırı kilo alamama rağmen 🤗
KMerveK Gkcgkc valla vakit geçmiyor bi türlü 8 ayı hızlıca geçti şu son haftalar sanırsın milim milim ilerliyor
Silasila Gkcgkc 36+1 günler saatler geçmiyor 🙈 Gözümü bir kapasamda kızıma kavuşacağım güne uyansam ne güzel olur 🥰
Msydn6 Gkcgkc bende 36. Haftamdayım 2 hafta kaldı sezeryana son haftalar hiç geçmiyor ağrılarım çok arttı aşırı ağırlaştım yorgunum 😥😪 biran önce geçse diyorum zaman 🌸
Elze halimefe2 ilk kızımı 37 de kucagıma aldım yarın da serzayn Gune verecek doturm ıkıncı hamılelıgım😂
Sahnur Elze bizimki hiç kilo almams boyu uzamis ama nedense😔doktor sıkıntı yok dedi ama canım sıkıldı yinede