Mfyy denizmanzarasi inşallah benim geçmişim çok iyi dfeğil 3 kimyasalım var o yüzden artık hamile kalmaya bile korkuyorum insanın içinde hep korku oluyor
Canannakdeniz denizmanzarasi amin inşallah canım son adet tarihime göre 2 hafta 5 günlük bugün seninki ne kadarlik. Bide tam 3 hafta olunca test yapsam varsa çıkar mı acaba ya
denizmanzarasi Canannakdeniz canım benim adetim normalde 9 Nisan gözüküyor ama ben yumurtlama ve çatlamami gördüm ovulasyon testiyle hesaplayınca 7nisan regli günü diye cikiyor, çatlama olalı tam 7 gecti acaba belli olur mu şimdiden🤔🤔
Annekusum Canannakdeniz cikar canm benim simdi 3+6 gorunuyo sistemde 1 haftadr her gun test yapiyorum silikle basladik somunda belirgin bi sekilde gordum 2.cizgiyi ve kan verdim hemen seninde oyle olur inşallah
Canannakdeniz denizmanzarasi bilmiyorum ama 4 nisanda test yapmaya başlayalım adetten 3 gun önce falan işte varsa bisey cikar sanırım inşallah canım
Canannakdeniz denizmanzarasi insallahhh🙏🙏 son 6 gün hayırlısı bakalım geç olsun güç olmasın yapacak bisey yok 🥰