Zafsim0801 Kizlar ben nisan 5 yatisim yapilcak Aneztezi oruç tutar gibi 12 den sonra gece bişey yeme içme dedi ama mumkunatim yyok su icmed n asla duramam gece 1,5 litre sırf iciyom içsem ne olur ameliyata varmı bı sıkıntısı ya
cey_ceyda Zafsim0801 sakın içme genel anestezi bile yapmazlar. Bende bi zamanlar ameliyat olacaktım gece unuttum uyku sersemi kalktım su içtim sonrada doktorlara bişey demedim. O ameliyattan nasıl çıktığımı bir ben bilirim birde Allah. Ölücem sandım ya kendine gelemiyosun sürekli kusuyosun daha neler neler
mercimeginanne Zafsim0801 ben çeyrek bardak içtm dedim diye sabah olacak ameliyatım öğle sonrasına kaldı 🙈
Uerdem Zafsim0801 ne demek su içmeden asla duramam, oruç hiç tutmadiniz mi? Ya da gece erken uyuyun. değişik bir post olmuş..
Zafsim0801 Uerdem değişik olabilir haklısınız 😟bu hamilelikt e bole oldum yoksa oruç tutardım ama arkadaşlar asla d mis icm m yemem
ikimelekannesii22 Zafsim0801 kesinlikle hiçbirşey yiyip içmemen lazım bende ameliyat oldum doktor bi bardak su bile içmeyeceksin dedi
milena11 Zafsim0801 12 ye kadar yiyin için sonrasında ameliyat olmak istiyorsanız mecbur içmeyeceksiniz. Çok açık söylim ameliyat sırasında mideniz boş olmazsa kusar ve bunu aspire edersiniz(akciğerlere kaçar) Ölüme kadar yolu var. Allah korusun ama dayanacaksınız yani
Babybump Zafsim0801 evet asla bunu hafife almayın 1 bardak içerim ya nolucak gibi düşünmeyin bu kumarı oynamayın bir sağlıkcı olarak söylüyorum size olan size olur içmeyin dayanın yani ölüm yok ucunda bu kadar dayanamayacak