Fatmanur88 14+1 haftalık hamileyim Gece lavoboya gittim afedersiniz fındık buyuklugu kadar pembe akıntı gördüm dokturuma yazdım bol bol sıvı tuket dinlen yarn gel dedi yarına kadar nasıl bekliyicem bilemiyorum başınıza geldimi
Aylinak1n Fatmanur88 bana 7. Haftada olmuştu aynısı. Fırsatım vardı hemen gittim doktora ama o haftalarda plesanta oluşumundwn olurmuş. Doktorunuzun dediğini yapın kalbinizi ferah tutun. Allah korusun her kanama düşük vs. Şeylerin habercisi değildir. Bana doktorumun dediği renginin bile farketmediği. Birikmiş bi kan bile olabiliyor yani sizden gelen. Endişelenmeyin bol bol bebeğinizle konuşup ayaklarınızı uzatıp keyfinize bakın :)
Aylinak1n Fatmanur88 bu arada şu dönemde hemen gitmeyin hastaneye. Olur da kanama devam ederse bi acile gidip içinizi rahatlatın :)
Gzmm14 Fatmanur88 Canım benimde 8+2 de inanılmaz fazla bir kanamam olmuştu. Doktorum endişe etmememi söyledi. Kesenin altında kanama alanı varmış. Bundan dolayı bundan sonraki dönemde az veya çok kanama olabilirmiş. Ama arkadaşların dediği gibi her kanama düşük değildir demişti. Kanamanın olduğu gün ultrasona girdiğimde kalp atışlarını duyup rahatlamıştım. Tabi ki insan kan görünce telaş yapıyor. Rahatlıkla atlatırız inşallah bu dönemi 🌼
Kaldemir Bende de olmuştu, düşük riskim başlamıştı. Evet sırt üstü yat ayaklarının altın yastık koy bol sıvını tüket, ama yarın kadar beklemek geç de olabiliyor bazen. Benimde akşam olmuştu acile gitmiştim hemen orda müdahele etmişlerdi.
Fatmanur88 Aylinak1n içimi rahatlattiniz doktoruma sordun acil birşeyse gideyim hemen acile diye oda ağrın olmadığı için acil olduğunu düşünmüyorum dedi maa işte insanın içi çok kötü oluyor oğlumda hiç yaşamadım bu böyle olunca çok korktum
Fatmanur88 Aylinak1n devam eden bir kanama da yok çok şükür ağrı da yok bel ağrısı var ama bende hep var bek agrisi hamilelik öncesindede vardı ona yoramiyorum
Fatmanur88 Gzmm14 Aminn insallah çok çok içim rahatladi o kadar korktum ki ne oluyor diye sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah
Fatmanur88 Aylinak1n dinlemedim malesefki kayinvalidemlerle aynı evde yaşıyoruz kaç gündür eltim gidip geliyor bugünde geldi akşam gittiler hiç dinlenemedim bu hafta boyle geçti o yoğunlukta etkiledi zaten ara ara bir anda ağrılarım oldu yarini bekliyorum kimseyede belli etmedim ama zorlandım