Meyramm Kızlar 12+4haftalığım ve şuana kadar hiç kusmam olmadı normal miyim? Kime sorsam bulantıdan ölüyorum diyo bende mi sorun var acaba?
milena11 Meyramm maşallah de nazar etme kendine 😅 Herkrsin hamileliği farklı her hamilelikte farklı. Çok şükür senin ki rahat geçiyormuş. Hiç bir sıkıntı yok merak etme
Aysobaciniz Meyramm ayy maşallah deee maşallah 🧿 13 haftalık olmuşum halen safra kusuyorum yediğim midemde kalmıyor. bünyeden bünyeye değişiyor canım, annene sor nasılmış benim annem nasıl geçirdiyse bende şuan öyle geçiriyorum.
Minnosunannesiii Meyramm 33 hafta oldum sanirim doğuma kusmayla gidicem :D hamileligjmi kusma yüzünden öğrendim doğuma da kusmyla gircem i kadar yani dua ette olmasın
Patisever Meyramm bende kendimde gariplik var sanıyorum hatta bazen acaba hamile değil miyim diye soruyorum yalnız değilsin 🤭
Meyramm Aysobaciniz annemin dört çocuğu var dördünde de kadıncağız kafasını yerden kaldıramamış onunki çook fenaymış 😊
Emelingoo Minnosunannesiii insallah dogumda bari olmaz kusma ve dogar doğmaz geçer. Saglikla kucagina alırsın. Bu kusma beni de mahvetti.
Minnosunannesiii Emelingoo ilac kullanıyorum baska türkü geçmiyor gecen doktorum dedi yeter gari ben sıkıldım sana bu ilacı yazmaktan ARTIK bebek gelecek sen hala ilacım bitti diyosn 😂
Gamze41 Benimde ilk 3 ay hiç olmamıştı bulantım. Sonra 3 ile 6 ay arası mide bulantı hapı kullandım iki ay boyunca. İçmezsem hergün kusuyordum 😃 şimdi kullanmıyorum bulantımda yok çok şükür.