Halimekaya Nisanurunannesi3850 hayır kendi isteğimle değil diğer doğumda sezaryen oldu bu da mecbur sezaryen olucak
NefesDeniz Nisanurunannesi3850 İnşallah 02 Nisan doğumumuz🙏🏻 Allahım günler bir an evvel geçsin istiyorum sağlıkla ağrılar sancılar azala azala çook amin😬🙏🏻 İkiz gebelik benim :)
Defneprensesannesi Nisanurunannesi3850 bu gun gecti ztn 12den sonra bizde 27 haftalık olucaz 20 nisan dogum gorunuyor ama ben 10 nisana fln beklyorum 🤭
Nisanurunannesi3850 Defneprensesannesi 27 haftaliksaniz nasil 20 nisan dogum 37 haftalik mi yazicaktiniz🤗
Omerrrkubrra Nisanurunannesi3850 son 16 gün 37+5 çok heycanlanlıyım şimdiden bi an önce doğsun istiyorum hastane çantam hazır doğumdan önce temizliğimizi yaptım evim de tertemiz kızımın odası eşyaları herşeyi tamam Bi kızımın gelmesi kaldı 😊
Nisanurunannesi3850 Mlsgllk bugün gittim bende daha çati muayenesi yapmadi doktorum🤗kendini kanala sokmaya calisiyo kasık agrilarin normal dedi kilosuda 3 kilo 73 gram olmus sizin bebisin kilosu kacti🤗🌸
Nisanurunannesi3850 Mlsgllk boyunu söylemedi eve gelince baktm 7 le carptim 53 cm cikti ne kdar dogru blmyorumda sizin prenses kac cm🤗🌸
Ozlem1408 Nisanurunannesi3850 bizimde 15 gunumuz kaldi doktorumuz erkende gelebilir dedi bakalim cantamiz hazir bekliyoruz😊gercekten gunler gecmiyor sancim gelsin suyum nisanim gelsin diye bekliyorum resmen 😄😄saglicakla gelsinler insallah 🥰
Esmanurbulut Nisanurunannesi3850 Amin canım bakalım 39+1simdi doktora kalsa gecen hafta alıyordu normal istediğim için bekliyorum bir hafta daha insallah normal gelir oğlum 😍 😍 Sezeryan istemiyorum 😁