Ogrtmenhnm Ya kızlar Allah rızası icin bı cevap verin İki üç gündür öldüm yaa bu durumu yaşayan var mı nefes aldıkça batıyor uyuyamiyrm kalkamıyorum oturamiyrm
Serapveminikleri Ogrtmenhnm 29 haftalık oldum 1 aya yakın o durumdayım sağa yatıyorum midem sağa yatıyorum kaburgalarim :(
kadriye25 Ogrtmenhnm kaç haftaliksiniz benim kafasını yada ayağını oraya koyduğunda oluyor ağrısı. Yer değiştirince geçiyor
Yaseminahmetlina Ogrtmenhnm 30 haftalığız bizde dün ilk defa sol kaburga altı batmaya kalbim sıkışmaya başladı yatmak yerine biraz yürüdüm nefes egzersizleri yaptım şükür geçti sizde deneyin faydası olur inşallah 🥰
esraizmirli Ogrtmenhnm o kadar zor bir durumki 25. Haftamdan beri yaşıyorum şuan 36+3 oldum hala devam ediyor oturamıyorum kalkamıyorum sürekli sağa sola dönme ihtiyacı hissediyorum yatakta artık dahada zorlanıyorum demem o ki geçmiyor gün geçtikçe dahada zorlanıyor insan 😞
Ogrtmenhnm Serapveminikleri ya ben sola yatamiyrm asla iki üç gündür bu nasıl biseydir yaa… Siz doktora sordunuz mu bu durumu sebebi ne ki hiç gormedm böyle bişey ya
Ogrtmenhnm kadriye25 27 haftaligiz… İki üç gündür hiç beş dk bile geçmeyen bir ağrı var artık agliyrm çaresizlikten
Dilek0809 Ogrtmenhnm kolunuzu havaya doğru kaldırıp derin nefes alarak evde yürüyüş yapın bebeğinizin kafası olabilir benimki orda nefes bile alamıyorum resmen yemek bile doyasıya yiyemiyorum kaç haftadır üstelik ben daha 21.haftanın içindeyim
Ogrtmenhnm -mercimek- Gerçekten mi yaa ben sadece bende var sanıyordum gebelikle alakalı bişey yani bu