Mom653 Kızlar yarın 3 gibi transferim var nolur içten gelerek dua edermisiniz dualarınıza çok ihtiyacım var rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah🙏🙏
hilal8689 Mom653 tüp bebekle 2. Transferde hamile kaldım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın yaşamayan bilemiyo bizim halimizi. Umarım hayırlısıyla tutar transferin🙏🏻
Ela2021 Mom653 şimdiden hayırlı olsun cnm rabbim hayırla nasip etsin.Hangi doktora gidiyorsun kaçıncı gün embiryosu biraz bilgi verirmisin neler yaptın
Nusyaa Mom653 hayırlısı olsun inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana stres yapma Allah yardımcın olsun
Mom653 Ela2021 Ankara bahceciye gidiyorum canım ilk transferim tuttu 5. Gün ebriyosuydu fakat kalbi durdu kürtaj oldum bu ikinci transfer
havakcdl-48 Ben de 16 sinda 5 gün embriyo su transfer edildi ve su an ilk Beta m 259 çıktı yarın tekrar test yaptıracağım inşallah senin de nasip olur canım rabbim isteyen herkesin kucağını boş koymasın.
Deletedmom15262 Mom653 hayırlısıyla tutunsun sağlıkla bebeğine kavuşursun canım inşallah Allah yardımcın olsun 💓🤲🏻💐