Mucizem67890 Kızlar merhabalar gebelik kesesini gördükten 10 gün sonraya gün verildi kalp atışı için ama çok heyecanlıyım bı sıkıntı olur diye korkuyorum ilk gebeliğim bu durumu yaşayan varmı @ 1.
Heyecanlianneee Mucizem67890 genelde her erken dönemde öğrenen anneye böyle yaparlar banada gün vermişlerdi kalp atılı için allahın izniylr bi sıkıntı olmaz içine ferah tut 🙏
Patisever Mucizem67890 bende yarın duymaya gidicem ama İnan tek değilsin kabuslar bile görüyorum yok düşük yapıyorum falan Allah korusun insanın psikolojisi bozuluyor ama gönlünü ferah tut bişey olmaz gidince duyarız inşallah 🌸🙏🏻💟
Mucizem67890 Sizde de gün içerisinde ayağa kalkınca kasık ağrısı oluyor mu bende oluyor 3 dakkaya kalmaz geçiyor günde 7 kez filan oluyor
Patisever Mucizem67890 ben ilk öğrendiğimde koku hassasiyeti ve aşırı göğüs ağrısı vardı şuan hiç bişey yok korkuyorum acaba gariplik mi var diye belim falan ağrımıyor maşallah iyiyim yani
Arzu_94 Mucizem67890 canım bu uygulamaya 5+6 ama doktor bebeği tam görüp ölçükten sonra haftası netleşir dedi
Mucizem67890 Patisever kişiden kişiye değişiyor sanırım hassasiyetler canım bende de göğüs ağrısı olmadı hiç kokuda arada bi sadece bel ağrısı var oda çalışıyorum ondan olabilir bence panik yapmana gerek yok