Mavisim00 Yüzümde 5 6 tane sivilce çıkmış sebebini anlayamadm normalde hiç çıkmaz bu durumla karşılaşan var mı . Ya cok kotu olmus yüzüm😞😞😞
glnzem Mavisim00 Benimde son 5.6 gündür öyle her yerden patlamaya başladı yüzüm. Kaçıncı haftadasınız ? Bebeğinizin cinsiyeti ne ?
derindemir Mavisim00 ben daha 6. haftadayım.eşim dalga geçiyor ergenliğe mi giriyorsun diye.yüzüm boynum sırtım hep sivilce😫😫😫😫😫
pinar92_ Mavisim00 İlk haftalarda oluyorr bende de olmuştu herkes kesin kız demişti hatta şimdi 28.haftamdayım hiç çıkmıyor ve oğlum olacak. 12-14 hafta sonrası düzeliyor hiiç kafanıza takmayın ❣️
Happymam Mavisim00 ben hamileyken yüzün gözüm gözükmüyordu sivilceden doğum yaptığım hafta hiçbirşey kalmadı:)
Mavisim00 pinar92_ benim kızımda böyle olmuştu henüz cinsiyetini öğrenmek için erken cok merak ediyorum
Mavisim00 glnzem evet adetim geciktigi zaman da bole olmuştu simdide böyle oldu galiba benim 9 ay boyunca devam edecek 😣😩
Thutik Mavisim00 26. Haftadayım yüzümden sırtıma kollarıma vs her yere sıçradı maalesef. Doktorumda herhangi bir müdahaleye izin vermedi sadece bioderma sebum adlı yüz yıkama jelini duş jeli olarak kullanabilirsin dedi o biraz hafifletti fakat kesilmedi henüz
Thutik Mavisim00 ah sivilce tedavisi konusunda pek bilgi sahibi biri değilim gebelikle birlikte tanıştım fakat diş macunu cildi tahriş edebilir diye düşünüyorum 🤷♀️
Muzay Mavisim00 bende 7 haftamdayım yüzümde kocaman kocaman sivilceler var hormonlardan oluyor diye düşünüyorum