Buse-l Merhaba en son keseyi görmek için 4+5 te doktora gittim.doktorum kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi ama ben sabırsızlanıyorum.suan 5+4 teyim sizlerin kalp atışı ne zaman duyuldu ?
Dilara0638 Buse-l ben 6+6 da gittim biraz daha bekleyip gitmende fayda var daha küçüktür duyulmazsa stres yaparsın kendine duyamadık diye hemde bebiş büyürse duyulması daha kolay olur
Patisever Buse-l merhaba günaydın 🌸🤍 ben 7+4 oldum yarın gidicem kalp atışına erken gidince moral bozuluyor duymayınca bi de alttan bakıtmak istemiyorum o yüzden yarın duyarım inşallah 💟🙏🏻
kubra454 Buse-l Ben dün yani 6 +4 de duydum normalde 7. Haftada çağırmıştı doktorum ama kanamam olduğu için eek3n gittik çok şükür kalp atışını duyduk
Buse-l kubra454 bende cumartesi gidicem 6+3 olmuş olacak umarım duyarız.karindan ultrasonda mi duydu doktor
Rabiabektas1 Buse-l aynı günde keseyi görmeye gitmişiz haftamız günümüzde aynı şuan ben bu salı kalbini dinlemeye gidicem inşallah
Oozgn Buse-l bence bekleyin alttan muayine etmek zorunda kalır 6 7 hafta arası duyuluyor kalp atışı şimdi gittiniz mi moraliniz bozulacak duyulmazsa