BilgeHasan Annelerimiz, hamilelikte kabızlığa çözüm neler tavsiye edersiniz? Hangi bitki çayları, hangi yiyecek ve içecekler kabızlığı söktürür?
NefesDeniz BilgeHasan Sabahları aç karnına 4-5 tane kuru kayısı yiyip üstüne 2 bardak sıcak su ve 1 yemek kaşığı zeytinyağı yutuyorum. Öğlenleride muhakkak yulaflı ev yoğurdu yiyorum bana çok iyi geliyor şükür☺️
Momy11 BilgeHasan çok fazla kabızlık çeken biri olarak ne yediysem bitkisel yararlı hiçbiri çözüm olmadı ve ilaç kullandım en sonunda 😒
07vefa42 BilgeHasan ev de kurutulmuş kayısı sicak suyla ıslatıyorum akşamdan. Sabahları ac karnıma suyunu içiyorum sonra ksyisiy yiyorum 3.4 tane cok iyi geliyor 🤔ve gun icinde boll su 💧😅
gulin-35 BilgeHasan beyaz elma suyu ıse yarıyor aksam yatarken yada sabah ac karnına bırde fıstık uzerıne sut ıcersen
BilgeHasan Momy11 😒 nefesdeniz annemiz kendisine iyi gelen bilgi paylaştı onu deneyeceğim ben, isterseniz sizde deneyin şifa olsun inşAllah 🙏
BilgeHasan Momy11 07vefa42 annemizde bilgi paylaştı diğer annemiz gibi yapıyormuş galiba, bizde deneyelim
Snmm_ Burada da söylenmişti öncesinde ben de deneyimlediğim için söyleyeyim marketlerde satılan kayısı meyve suyu çok iyi geliyor. Tabi ki içerikler temiz değil ama uzun süren kabızlıklarda kısa vadeli çözüm oluyor