supermommm Günaydın kızlar 15 mart yumurtlama günüm üzerine 13 gün geçti şimdi test yaptım sizce var mı bişeyler yardım aldığım Bi abla vardı 17. Gün yap demişti testi ama dayanamadım yaptım yorum yapar mısınız
sehrengiz_8 supermommm canım benim testim de belirsiz çatlamadan 12 gün sonra yapmıştım kan tahlili verdim 10.35 çıktı çok yeni bir gebelik olduğunu söylediler. Bence seninki benim değerden de yüksek çıkacak git bir tahlil yaptır
PinarKalyon supermommm Var bir golge ama tam anlaşılmıyor inşallah gebesindir canım.. Allah isteyen herkese versin 🙏🏻
PinarKalyon supermommm Gogusler de agrın var mı canım ? Şuan bende adet olmayı bekliyorum ama 10 gundur agrım var ama adet yok🥺geçen test negatif çıktı bi daha yapmaya korkuyorum
miniko_2308 supermommm ben de aynı testten yaptım sizinkinden daha silik çıkmıştı, değerim 16 çıktı, yarın kan verin isterseniz. Allah gönlünüze göre versin inşallah 😊
supermommm Nazmel adetime gün yok canım benim adetim düzensiz 35 40 öyle kafasına göre yani düşük yaptım Bn aralıkta daha çok bozuldu düzeni ovilasyon testi takibi yaptım mart15 de yumurtlama 16da çatlama gördüm 12.13 gün falan oluyor işte
Nazmel supermommm var gibi canım sen gördün mü sen daha net görürsün. Allahım inşallah tekrar nasip eder bende senin gibi aralıkta kürtaj oldum.
supermommm Nazmel evet canım gördüm elime alınca gözüküyor flaş tutunca daha belirgin 13 gün oldu yumurtlama üstüne 17. Gün yapmam lazım mış duramadım silik Bi çizgi var Dı
Nazmel supermommm inşallah canım gebesindir daha yeniyse öyle çıkar birde kaset tiplerde öyle olur daha yeni döllenmiştir idrara yeni karışıyordur. Yumurtlamadan 2 hafta sonra yapın diyolar genelde testi çünki. Allah bu gebeliğinde sağlıkla ilerletir inşallah🙏
Nazmel supermommm yok canım bende bu ay yumurtlama takipi yaptım senin gibi 15 inde yumurtladım 16 sında çatladım bekliyorum bende daha adetime 4-5 gün var.
supermommm Nazmel inşallah vardır ikimizin de rabbim şu mubarek günlerde nasip etsin kucağımızı doldursun inşallah
ayset73 Nazmel benimde yumartlama 15 te 3 gun once kan verdim 0.100 dü o zaman bugun 6 gun var adetime daha
supermommm sehrengiz_8 çalışıyorum canım salı günü vermeyi düşünüyorum kanı inşallah vardır ya forografta net degil ama çizgi gözüküyor
supermommm miniko_2308 bu test digerleri ne göre pek hoş degil canım başka test daha belirgin çıkıyor bunda daha soluk