Nslhnkr 2fasulyeannesi ay siz 7 ay derken bn bile bi düşündüm🤪 ben basıl geçirmişim diye 😫 tuvalet diye kalktım agrı, burun akıntısı, tıkanma, mide yanması derken uyumak yalan oldu offff
ulviyedemirbas2 2fasulyeannesi bizde 8ayı bitirdık sabaha karşı ancak yatdım bacaklar ağrıyor midem desen cok fena yanıyor 🤢🤦🏻♀️ne yapsam bılmedım dun butun gunu su içdım midemin yanması geçsin diye
2fasulyeannesi Nslhnkr yaa geçmiş olsun canım zor valla ikinci gebeliğim hiç bu aylarda sabahladigimi bilmem bu ikinci benim canima okuycak anlasildi 😄
mervetari4 2fasulyeannesi Eski postunuza girdim de ikiz gebemisiniz 🌸😍 nasil farklılık oluyo yazmışsınız suan biri alttan biri üstten tekmeliyorlar beni😂 gelde uyu 🙈🙈
escmrk 2fasulyeannesi daha 18 haftalık yerinde durmuyo benim kız ilerde napcam şimdiden böyle bu 🤦🏻♀️😂
2fasulyeannesi escmrk ya Allah yardımcın olsun ilerisi daha zorlu agrilar sancilar baskilar tekmeler ay ben bu ikinciye bunları dusunmeden daldim 🤣
2fasulyeannesi mervetari4 aslinda daha bilmiyorum canım henüz doktora gidemedim 7 haftalıgim aşırı bir karnim cikti yemek yemiyorum ama kocaman karnim var soktayim sürekli uyuyorum ve hiç Halim yok kusma bulanti çok erken başladı şüphelendim merak ediyorum olabilir mi diye
2fasulyeannesi mervetari4 yaa ama ne güzel bisey bende hep ikiz istedim ama cesaretin varmi dersen asla yok zaten evde bitane var 3 le naparim bilmiyorum 😄
2fasulyeannesi ulviyedemirbas2 geçmiş olsun canım mide yanman için havuç yemeni oneririm sabah kaltigimda ilk yedigim havuç rahatlatiyor hem bebek icin hemde senin için çok yararlı
escmrk 2fasulyeannesi daha birinciyi doğuramadan 2. Çocuktan bahsediyor eşim beraber büyür diye, dedim kalbim dayanmaz buna 😂
mervetari4 2fasulyeannesi 7 haftalikken hemen çıkmamıştı benim ama ilk gebeliğime göre bu sefer karnım çabuk çıktı🌸 Hayırlı haberler alırsınız bi sonraki kontrolde insallah😍
2fasulyeannesi escmrk 😂 benim bile iki yasinda kizim nasil olcak diye düşünüp duruyorum niye böyleler yapmasi kolay tabi onu bide icinde buyutup cikarmasi var bitti mi bitmedi el bebek gül bebek buyutmesi var 😁
mervetari4 2fasulyeannesi Benmde bi oğlum var 21 aylık ve bana cok cok supriz oldu spiralle kalmayı becerdm ikizlerime🤭 Başlarda cok dert yandm ne yapcam nasıl bakicam diye ama Allahm sabrını verir inşallah 🙏🏻🙏🏻 Oğlumda cok düşkün bana 2 dk tuvalete gitsem anne anne diye bağırıyor arkamdan bakalım bebislere birlikte nasıl bakıcaz 🤣🤣