Eminehakan Merhaba kizlar ben 31.5 günlük hamileyim doğuma 58 gün kaldı karnimdan sesler geliyo disardan duyulur bir şekilde normalmi sizce ilk gebeliğim olduğu için bilemiyorum!
Mgokkilicc Eminehakan Candice07 Isilhanim87 Zeynep_ayaz 17 haftada bana bugün böyle diyor sizin ki 31 haftalık olabilir neden olmasın 😊
aysenurbdk Eminehakan 2. Gebeliğimi yaşıyorum 37. Haftamdayım ses geliyor kesinlikle. Bi kaç gün önce çıt diye ses geldi. İlk gebeliğimdede aynı şeyi yaşamıştım🤭😍😂
Ddmbcglu Zeynep_ayaz bende şok cidden öyle bişey duysam korkudan sıçarım herhalde 😂 bu durumuda daha önce hiç duymadım ayrıca kimseden 😂
Isilhanim87 Duyulmaz . Bağırsak hareketinizdir o. Duyulsa ultrasonda dinletirlerdi diye düşünüyorum. Duyulan su sesi mide nin bagirsagin içinden gelen sesler.
Mgokkilicc Mgokkilicc Eminehakan ay resmi yüklemeyi unutmuşum kusura bakmayın 🤣 https://hizliresim.com/NTLRuV
winteriscoming aysenurbdk sonlara doğru eklem sesleri duyulabiliyormuş sanırım öyle okumuştum burda. O sesten bahsediyorsunuz dimi başka ses de mi duyuluyor yoksa
aysenurbdk Eminehakan Bence normal winteriscoming aynen eklem sesi oldupunu duymuştum okumuştumda ama garip hissediyor insan🤭🙈
winteriscoming aysenurbdk ay çok heyecanlı ya ben daha anca hareketleri dışarııdan hafif hafif görmeye başladım da insan ilerleyen haftaları merak ediyor heyecan yapıyor. Sağlıkla alın kucağınıza 🏵️
Eminehakan winteriscoming çok sağolun öyle güzel duygu ki anlatamam Rabbim isteyen herkese hayırlı bir şekilde nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın🤲🤲🤲❤️❤️❤️
Esosun Eminehakan mide barsak hareketlerini duyuyosun canım bebek ve kese içindeki suyun sesini sen dışardan duyamazsın lık lık ses mideden pıss diye de barsaktaki gaz hareketlerinden duyuyorsun 😊