Sinem_58 Merhaba arkadaşlar bugun sabah uyandığımdan beri karnımın içini jiletle kesiyorlar sanki bu durumu yaşan var mı bilgisi olan var mı ilk hamileliğim hiç bir bilgim yok 24+4 olduk
Gzm14 Sinem_58 benim2.hamileliģim ama öyle bişe hiç hissetmedim doktoruna sor istersen belki bebek büyüdkçe yer açtığı için kendine sana oyle hissettriyordur
dlnyny Sinem_58 bizde 23 haftalık olduk benimde karnımda ağrı oluyor etim ağrıyor sanki geriliyor sanırım bebiş ve karnımız büyüdüğü için oluyor.
esinaltintaas Sinem_58 Canım bende 23 haftalık oldum ara ara bende de öyle ağrı oluyor bebişler büyüdüğü için yavaştan karnımızda büyüyor ondandır
Sinem_58 Gzm14 inşallah öyledir çünkü başından beri zor bir hamilelik geçiyor sürekli hastane yattım artık herşeyden korkuyorum 😒
Gzm14 Sinem_58 çok geçmiş olsun Rabbim kimseye vermesin evlat acısı canm dua et içini ferah tut çok zorlanırsan git görün için rahat eder
Sinem_58 Gzm14 Amin canım hayırlısı ile bir kucağımıza alsaydık benim ikiz gebelikmiş diğeri ölmüş 7 hafta 1 günlükken oda benimle beraber duruyor doğum olana kadar
Sinem_58 dlnyny belkide öyledir şu son 2 3 haftada birden büyüdü karnım ben hiç kilo almadım hala aynıyım
3MelekAnnesi3 Sinem_58 mide yanması degil herhalde demi cnm onu anlarsın normalde ama bilemedim o neyin nesidie