Tugcee1234 Biz 32. Haftadayız doktor bebek makat gelis dururuyo döndürmen lazım dedi sizinki ne zaman döndü ne yaptınız
Gzm14 Tugcee1234 benim ilk gebeliğimde 38 haftaydm hala başı yukardaydı kızımn sezeryan olacaktı zaten şimdi ikinci gebeliğim ve bunda da hep doğum pozisyonunda 🙄
Eda319 Tugcee1234 Benimde öyleydi. Doktor spor sakın yapma yürüme bile dedi. 2.hafta da kendiliğinden döndü.
2inciannelik Maalesef 36 ya kadar bekledik dönmedi bir kaç hareket verdi doktor ne yaptıysam olmadı .. zorunlu sezaryen oldum mecburen .. zaten büyüdükçe yeri daralıyor dönmesi zorlaşıyor sağlıkla alın kucağınıza Allah hayırlısını nasip etsin
Melekaksuu Bizimkinin de niyeti yok muzik aciyorum kasiklarima dogru gelsin diye sicak uygulama yapiyorum bi tek ışığa tepki veriyor ama dönmüyor hala
Cennetulmeva Hanımlar evde emekleyin ve sırt üstü yatıp bısıklet sürer gibi yapın ayaklarınızı ayrıca secde pozisyonu alın bebeğin dönmesi için kanala girmesi için❤️❤️ Doktor ve ebe tavsıyesıdır bunlar Allah yardımcımız olsun 🤲🏻