momy_95 Haftaya girdim artık bel ağrısından hareket edemiyorum, yatakta dönerken de vajinam sızlıyo bazen ne yapabilirim bilmiyorum var mı tavsiyesi olan ?
Halitesra momy_95 36 haftalik hamileyim hala agrilarimdan duramiyorum oturunca yürürken yatarken agrilarim kesilmiyor bugunde bacagımda kıramplar giriyor yani anlicagin otur dinlen falan diyorlarya ben surekli kendime dikkat ederim ama agrilarim surekli var ve uyuyamiyorum hep uykusuzum allah yardimcin olsun
TgbSykk momy_95 aynı dert bende de var.sag bacağım ve kalcam çok fena devamlı ağrıyor.uyuyamiyorum dönemiyorum yatakta kalcam batiyo. Temizlik yapınca daha çok agrım oluyo. Tek çare eşine ovdur yada yatakta kalcani öne sirtini arkaya ver kutlemeye çalış zorlamadan. Gündüz nekadar yorarsan kendini okadar çok agrin olur. Ben hiç oturmuyorum ev jilet gibi olucak rahatsız oluyorum yoksa 🤷♀️
efruzzz momy_95 malesef hafta ilerledikce daha da artiyor o haftalarda ece vahapoglunun videolarindaki hareketleri yapıyordum iyi geliyordu artik onlari bile yapamıyorum 37+2 olduk sadece yuruyus ve squat i zorluyorum oda sınırlı
kucuktosbik27 momy_95 magnezyum takviyesi yeterli gelmiyor banada muz falan tüketiyorum çok şiddetli olmuyor ağrılar. Ağrı oluncada eşime masaj yaptırıyorum mecbur
momy_95 Halitesra benimde bacak kramplarım başladı, magnezyum eksikliği belki de vajinada sızlama oluyor mu peki sizde
Halitesra momy_95 aynen arada bıçak saplantısı gibi oluyor ama geciyor krap girince kötü oluyor masaj yapiyorum ama gecsede bes dakika sonra geri tutuyor
momy_95 Halitesra bugün ters bir hareket yaptım uzanırken ayağımla yastığı itmeye çalıştım vajinama bıçak gibi girdi bi ağrı hala hassasiyet var arada sızlıyor ne zormuş hamilelik 😢
Halitesra momy_95 aynen ya cok zormus ben hastaneye gittigimde bir geliyorlar dogurup cikiyorlar sanıyordum ne zormus ya bitmeyen agrilar uykusuzluk hersey onu arada bende yapıyorum yastığı ayagimla cekiyorum ama sana bir tavsiye verimmi onlar normal aslinda doktor diyorki eskiler yerde camasir yikarladi bol yürüyüş yaparlardi cunku isleri bitmezdi dogumlari ondan kolay ve dikissiz olurdu simdi hareket etmiyorlar az agir bile kaldirmiyorlar o yuzden hem zor oluyor hemde dikisli oluyor diyor
oykuduru21 momy_95 o ağrılar git gide artıyor bebek baskı yaptığı için vajinada ağrı, sızı, bıçak batması, kalça ve bacak ağrıları 🤦🏻♀️ Yapacak bişey yok ben çözüm bulamadım magnezyum falan kesmiyor doğurana kadar dayancaz herhalde😊
CigdemSenol momy_95 milyonlarca yastıkla savaşıyordum yatakta. Bas edemeyince kalkıp odada dolanıp ağlayıp milyon yastık içine geri dönüyordum 😪
Shr1 momy_95 Aynen benimde ağrıyor normal otururken bile batıyor vajinam sürekli hassas dokunsam bile acıyor belimdeki ağrı tam 16. Haftadan beri var bende bugün 31 oldum dahada artıyor gün gün geçmiyor bazen diyorum bebek şimdi çıkacak başı aşağıda korkuyorum sürekli akıntım oluyor beyaz kremsi bazende hafif yeşil büyük ihtimalle enfeksiyon var kızlar o yüzden