Glcck Hamiş anneler yardım ☺️27+2 hamileyim ama ben hala kızıma isim bulamadım.ilk kızımın ismi Hümeyra ikinciye isimleri sizde alalım 🥰 önceligimiz Kuran ı Kerim’de geçmesi ikincisi de anlamlı ve telaffuzu kolay olması 😉☺️
[silindi] Glcck Hatice, Elif, Zeynep, Berra, Ayşe, Ebrar, Rabia, Amine Kızım olursa Elif koyucam inşallah 😊
F123_ Hümeyraya uygun Sümeyra güzel olur Aycan gülsima Asel Hira Zeynep yağmur Rabia gibi isimler var bende henüz bulamadım kızıma isim bende kararsız kaldım.
Glcck Bicicekbibocek eşim ilk rümeysa dedi ama ben isimleriyle çağırınca kafaları karışıcak ikisi bir gelicek dedim 😂 öyle de kaldı isim aslında evet hem yakın hemde yakışıyor ikiside 😍😊tekrar dan düşüneceğim teşekkür 😇
cemreninannesi67 Glcck ya ben bekarlığımdan beri kızım olursa Hayrünnisa ismini çok istiyodum ama eşim istemedi 💐
AkdenizBeyza Glcck bizde 17+4 haftalık olduk şimdilik Eflin Ada düşünüyoruz. Eflin “cennete açılan kapı” farsça kökenli
[silindi] Ben de klasik bir isim koyma niyetindeym hala bulamadim icime sinen bir isim 🤷🏻♀️ ilk kizimn adi beyza 🌸