Cansell 24+4 teyim karnimi icerden bisey ittiriyor gibi hissediyorum dokunuyorum sert bakmak icin dogruluyorum geciyor. Bebegın toplanmasımı bu yoksa başını falanmı hissediyorum varmı yasayan bunu
mlkkk Cansell bende de oluyor riskli bi durum değil rahim kasılması ama olması gereken bişey doğumu tetikleyecek bişey değil
D-uysal Cansell yinede doktorunuza sorun içiniz rahat eder ama benim 24.haftadan itibaren sertleşiyor toplanıyor sabahları bi tarafa yığılıyor doktor bana normal demişti bende endişe etmedim otururken bile saga sola toplanıp sertleşiyor
Mystery_ Cansell ben de 26+3 teyim 23. Haftadan beri aynı şeyi hissediyorum. Içerden ittiriyor gibi baski oluyor doktora sordum, normal daha neler neler yapacak dedi. Ama biraz rahatsızlık veren bir his
Cansell Asyakuzusu benım haftalarımdada oluyormuydu? Bende burdan görüyorum sertleşme toplanma riskli diye o yuzden merak ettım
Asyakuzusu Cansell Sanırım evet. Risklimi bilmem yani ben doktora gidiyroum herşey yolunda diyince ben araştırmıyorum canım. Çünkü o kadar saçma şeyler okuyoruz ki. İnsanın beyni bulanıyor vesvese oluyor.
Cansell Asyakuzusu evet zaten ne zaman ne okusam onu düşünmekten bı kac gun sonra aynısını yasıyorum psikolojikte oluyor biraz 😒
Cansell D-uysal haftaya kontrolum var o zaman soracagim zaten ama bi burda sorayim riskliyse erken gideyim diye. Rabbim bu gece hürmetine hepimizin evlatlarını bagıslasın saglıkla kavuşalım inşallah
D-uysal Cansell amin inşallah 🤲 Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah