gulsenmstf NesssE 4185 ddıler bıze kurum ındırımlı ama arkadas tup bebek yaptı 3600 verdı tup bebek yapana ındırım oluyomus
NesssE gulsenmstf ya aynı hastanede diğer doktorlarda ki iyi doktor diye geçiyo zaten. Uğur beyin aldığı muayene ücretinin yarısını alıyorlar nerdeyse. Hadi bunu geçtim doğum fiyatını 3 bin diye biliyodum. Sormadık da hiç 34. Haftaya geldim artık acaba riskli gebelik tüp bebeklere baktığı için mi Uğur bey bu kadar pahalı
gulsenmstf NesssE ugur bey tup bebek doktoru ve kat sadece ona aıt en ust bıde dger kadın dgum doktorlarından daha ustunmus dye duydum bnde onda tedavı gordum snra kendılıgınden oldu 20. Haftaka kadr onda devam ettım zam geldi muayene ucretıne kurum ınsırımı vardı ama yıne cok pahalı geldı genessıse gecıs yaptım dırek 🙄
NesssE gulsenmstf 34. Haftadan sonra doktor değiştirsem olur mu ya. Ben öyle tedavi falan da görmedim direk kontrolllere başladım. Çetin beyin mesela 2800 müş doğum ücreti
NesssE AsaF-21 3553 lira sezeryan ile normal doğum ücreti aynıymış ama bu kurum indirimi fiyatı. Normal fiyatına 4180 dediler
NesssE AsaF-21 evet hala ters. Boynuna kordon dolanmış doktor dönmesini bekleyemeyiz risk artık dedi. Üç güne bir nst istedi. Küçük de olsa bi umut var kordondan kurtulması için. Yoksa haftaya sezeryan
AsaF-21 Arkadaşımda ikinci Sezeryanını Uğur hocanın yanında yaptı çok memnun kaldı.onun bebeğinede kordon dolanmıştı 38.haftada sezeryan oldu. Hakkınızda hangisi hayırlı ise o olsun öyle dua edin .belki normal doğumdansa sezaryen daha iyi olacak sizin için